![]() |
Re: Concurs
4 Attachment(s)
O mica serie si de la mine cu S13 "Mov"
|
4 Attachment(s)
Si de la mine un S14
|
4 Attachment(s)
gata si eu...
|
Quote:
regulili zice ca tre o poza din fata+poza lateral+poza spate + poza la alegere ;) |
OK, stim ca s-a mai repetat povestea asta, dar te lasam sa postezi alte 4 poze dupa cum ti-a scris skyzzo mai sus ...
PS; Urmatorul user care nu respecta regulile va fi sanctionat ... dao-n ceapa masii, de asta merge treaba asa bine in romania |
Vad ca S13 e cam minoritar urmeaza sa termin pe al meu Drift car o sa fie mult mai indraznet fata de ce sa prezentat pana acuma.
|
4 Attachment(s)
Va Prezint soldatul meu de DRIFT.
Masina e pur pentru drift modificata adica Body Kit, jante KINESIS K18 R in doua culori, paintul e un Bi paint adica domina camuflajul traditional in verde fiind inspirat din numele echipei de drift "DRIFT INFANTRI" cu logoul respectiv. Culoarea secundara fiind negru reprezentand masina stock adica e parca are costum negru si se treansforma intrun soldat de Drift. Stickerele pe partea neagra a masini sunt in culoare de camuflaj facand un fel de echilibru vizual. Nimic nu se potriveste la un S13 mai bine decat driftul si stilul de modificare JDM sau D1 astai motivul dc am ales acest stil si mi se pare ca pana acum sunt masinile prea cumint si fara curaj la ceva nou si inovativ. Bafta All. |
4 Attachment(s)
nu se v-a mai repeta:D
|
6 Attachment(s)
Attachment 1447369
Attachment 1447370 Attachment 1447371 Attachment 1447372 Attachment 1447373 Attachment 1447374 :d Scuzati intarzierea |
Ti-e greu? Trebuia sa pui 4 poze. Una din fata, una din spate, una din lateral, si una cum vroiai tu.
Incearca sa te conformezi... |
am pus mai multe pentru detalii ce nu i convine adminului sa stearga el...pana la urma skyzo tre sa spuna ceva...
|
Quote:
ele trebuie sa indeplineasca conditiile subliniate de emh ;) (scrii in post doar numarul EX 1,3,4,5) bafta ;) |
Pentru concurs pozele : 2 , 3 , 4 , 6.
|
Pai noi ce am vorbit mai sus, ha ?? Chiar nu stiu ce sa mai zic, daca regulile astea nu 'le puteti' respecta . . . vai s-amar :-s
|
ANDR31 daca nu poate indeplini regulile impuse nu mai intra in concurs si gata!!!!
Ce stai sa te rogi de el:) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning