![]() |
cum au mai zis si altii...a inceput sa se vb prea mult pe forum :!:
|
84-DIN mai baga si u filmuletele-dacia cu mondeo k pe asta n-am apucat sa-l iau si vreau sa-l vizionez pls :wink:
|
CE ZICETI BAIETI:NE ADUNAM DISEARA PE LA 8:30 IN PORT???HAI SA INCINGEM PUTIN ROTILE,EU VIN CU FIARA MEA DE 796 cm3 ... Poate aduceti si voi o camera de filmat sa se vada calumea si putin ulei :lol: :lol: Si daca ne adunam vreo 10 masini,incercam sa tragem un stavilopod de acolo sa fie mai mult spatiu :wink:
|
dar de ce nu va intalniti la ora 15...?sau hai mai pe seara...hai la 16:00 ca deh.....bai ce draq...daca tot vreti sa va distrati.....macar nu mai anuntati pe forum,exista si alte modalitati.....
|
Nino-Nino-Nino....iar vine garda si blocheaza iesirile in port....vin ca sa ma distrez putin cu ei....
Apropo mai e gheata aia in curba? |
da este multa....multe masini se blocheaza acolo.. :cry:
|
deci avetzi grija nu mai intrati in viteza acolo ca BUF
|
Re:
Quote:
|
in mod normal...da
dar tu nu stii ce s-a intamplat la pescarus in bucuresti...nuh? |
Re:
Quote:
|
vezi ca e un topic la \"lifestyle\"
|
ce s`a intamplat k nu inteleg nimik :))
|
pe mine datorita meseriei in fiecare zi ma alerga garda ptr ca stateam cu masina la japca si tot nu imi este frica de ei ,mai mult de o amenda nu iti poate da si sa nu imi spuneti mie ca nu aveti bani in buzunari ptr ca acum chiar nu v-as crede.la pescarus a venit garda si a spart gasca nu inainte de a lua si ceva in dube ptr ca lumea de acolo este tunatoare si oricum acolo se consuma la cursele de masini si alte chestii pe langa cauciuc si benzina.spune-ti ora si locul maine si vom fi acolo pregatiti si cu camera si poate si cu ulei
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:29. |
- Copyright 2026 4Tuning