Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   VERSUS/PROVOCARI cu masini din Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/12751-versus-provocari-masini-brasov.html)

coni 03-09-09 18:26

Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov

s a vazut clar ca fiatu coupe super modificat in curte bate bertone,la tg secuiesc dar ce sa faci lauda de sine e mare,referitor la video postat de tine pe youtube katalinu,1secunda pe 400 m e enorm de multdar ,,FIATU MANANCA CAUCIUCUL.. HA HA

ktalinu 04-09-09 15:18

nush ce vrei sa spui...dar daca te referi la timpi nu stiu cat de corect s.a cronometrat.. referitor la timpul lu maftei, nu pot sa spun k masina nu merge bine, dar diferenta de 1 secunda intre manse nu o pot explica... si ca masina e modificata in curte e cam rautacios..in fine u sti mai bine. ma bucur k sti atatea despre masina mea ;). Nu am facut linii directe decat cu cupra si un calibra aspirat din pacate. poate pe viitor o sa ma dau si cu bertone dak asta te intereseaza ;) .. Recunosc ca nu am scos cat ma asteptam pe 400 m dar asta e, mai bn nu se poate. Macar sunt constient....

gabitza121 04-09-09 15:21

Quote:

Originally Posted by ktalinu (Post 2611075)
nush ce vrei sa spui...dar daca te referi la timpi nu stiu cat de corect s.a cronometrat.. referitor la timpul lu maftei, nu pot sa spun k masina nu merge bine, dar diferenta de 1 secunda intre manse nu o pot explica... si ca masina e modificata in curte e cam rautacios..in fine u sti mai bine. ma bucur k sti atatea despre masina mea ;). Nu am facut linii directe decat cu cupra si un calibra aspirat din pacate. poate pe viitor o sa ma dau si cu bertone dak asta te intereseaza ;) .. Recunosc ca nu am scos cat ma asteptam pe 400 m dar asta e, mai bn nu se poate. Macar sunt constient....

cand imi fac masina ce zici ne dam umpic sa vedem?cam cati cai are a ta

MIRCAT 04-09-09 15:22

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2611080)
cand imi fac masina ce zici ne dam umpic sa vedem?cam cati cai are a ta

.....fi cuminte!

gabitza121 04-09-09 15:24

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 2611085)
.....fi cuminte!

dc ma?am auzit ca fuge rau si vreau sa vad cam cat imi da ca asta sunt ferconvins ca o sa se intample,repede m-ai prins

MIRCAT 04-09-09 15:31

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2611088)
dc ma?am auzit ca fuge rau si vreau sa vad cam cat imi da ca asta sunt ferconvins ca o sa se intample,repede m-ai prins

vrei tu repede sa vezi cat de tare fuge fiecare masina de pe aici!!!!Stai linistit ca toata lumea stie ca e numai gura de tine!!! :D

gabitza121 04-09-09 15:34

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 2611109)
vrei tu repede sa vezi cat de tare fuge fiecare masina de pe aici!!!!Stai linistit ca toata lumea stie ca e numai gura de tine!!! :D

da ma ce m-a provocat cineva si am zis nu?era sa fac un comentariu si se supara altcineva eu nu ma oftic si plus ca si sica a zis ca merge tare si ca bate meganul si sunt curios cu cat?

MIRCAT 04-09-09 15:40

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2611121)
da ma ce m-a provocat cineva si am zis nu?era sa fac un comentariu si se supara altcineva eu nu ma oftic si plus ca si sica a zis ca merge tare si ca bate meganul si sunt curios cu cat?

meganu..... ce ma,aia e masina?daca si paraietoarea aia de masina frantuzeasca mai merge......!!!stii tu......Renault-ul este doar divizia de lux a lu Dacia!!!!

gabitza121 04-09-09 15:49

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 2611141)
meganu..... ce ma,aia e masina?daca si paraietoarea aia de masina frantuzeasca mai merge......!!!stii tu......Renault-ul este doar divizia de lux a lu Dacia!!!!

am gresit scuzati sefu' vin si eu cu sandero,sa ma fac racer ca am auzit o vb:
,,cum nici musca nu e albina nici fiatul nu-i masina''

ps:ptr baiatu cu fiatul sa nu se supere a fost o gluma ca oricum am auzit ca masina lui cam manca asfaltul

ps: ptr mirica dacia mea a batut masina celui care zicea vb asta(vr6)

MIRCAT 04-09-09 15:55

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 2611165)
am gresit scuzati sefu' vin si eu cu sandero,sa ma fac racer ca am auzit o vb:
,,cum nici musca nu e albina nici fiatul nu-i masina''

ps:ptr baiatu cu fiatul sa nu se supere a fost o gluma ca oricum am auzit ca masina lui cam manca asfaltul

ps: ptr mirica dacia mea a batut masina celui care zicea vb asta(vr6)

...buei....hai gata cu vorbaria!!!!Ti-ai luat Sandero si faci p... mare pe aici!!!Hai fi cuminte si treci la colt!

coni 04-09-09 17:10

ca sa intelegi de ce sunt RAUTACIOS ai postat tu un video pe you tube si alte site uri cu fiatu tau si fostu meu bertone la tg sec unde ai comentat prea mult pe langa ,acum ai inteles

ktalinu 04-09-09 19:56

pai cred k o sa dau una cu maf.ul sa lamurim pb... eu nu cred ca ma bate maf.ul..fara suparare... In rest nush dak "sandero" e asa slabutz ;)...dar dak vreti dam una de distractie. numa sa.mi schimb si eu rotile k inafara de fum nu scot nimic din ele...

gabitza121 05-09-09 04:33

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 2611174)
...buei....hai gata cu vorbaria!!!!Ti-ai luat Sandero si faci p... mare pe aici!!!Hai fi cuminte si treci la colt!

bine sefu'

gabitza121 05-09-09 04:34

Quote:

Originally Posted by ktalinu (Post 2611724)
pai cred k o sa dau una cu maf.ul sa lamurim pb... eu nu cred ca ma bate maf.ul..fara suparare... In rest nush dak "sandero" e asa slabutz ;)...dar dak vreti dam una de distractie. numa sa.mi schimb si eu rotile k inafara de fum nu scot nimic din ele...

pai de distractie

ktalinu 05-09-09 13:23

si nu.mi ziceti si mie despre ce "sandero" e vb :?:

All times are GMT +2. The time now is 02:58.

- Copyright 2026 4Tuning