![]() |
da mah..eingial aisuri :D
z ca nu-ti place..tu ala criticosu' :lol: |
na ma da nu-i mai hot rod? sau charger GT sau ce vroiai sa il faci ... acuma faci eigel ais|?
|
apropo de \"ala care critica\" am vazt az live tigrau negru... not impressed :bored:
|
mmmdeah...chiar mah \"ala care critica\"...si eu am vazt tigra`ul prin shentru...nici pe mine nu m`a lasat cu gura cascata,asa cum ma ashteptam,insa m`ash putea obijnui :lol: asa k...mai mult no comment :paper:
|
in poze arata mai bine Tigra,sau cel putin mi s`a parut...oricum,respect Vlade pt munca ta.
Junkie scumpo,continuam aici discutzia(de la gumball)sa nu ne sara ashtia in cap pt offtopic.Suntem noi \"kindere\" si in minoritate,dar avem gura mare de tot,asa k nu va punetzi cu noi!!!!!!! :twisted: Luv u 2! :wink: |
hahah mai bine faceam toti o conferinta pe messenger... nu scriem aici iubiri si fantezii :P
voi doua si iara voi doua... :P kinderitzele surprize ;) |
am vazut shi eu tigra aia de alba...sincer mi`a placut..exceptzie eleronul...felicitari vlad :roll:
|
toata lumea o vazut masina? si eu :P nu mi-ar fii rusine sa ies cu ea pe strada , notele le-am dat deja ;)
|
piri nu schimbi odata animatia aia ca merge tare greu pagina ?????
|
na ca am schimbato :o
|
lol... azi toata lumea are \"ceva\" cu semnaturile altuia... :lol:
|
iar ai uitat de mine.. :( :roll: ma supar
tu fata(theba)...tu cand intri pe net?...ori stai pe invizibil?.... io scriu pe mess dar nu ma vede nimeni..asa ca...sa nu crezi ca nu vb cu tine...valabil si pt restu... |
aha...acuma inteleg...si eu m`am suparat pe tine k vorbeam singura.Nu am stat invisible pe mess,doar k nu mi`a mers zilele astea netu`.Lasa scumpa k ne vedem zilele astea,poate trec pe la tine;)...la o poveste.
|
am fost in excursie si a fost beeeeton!!! o sa va arat poze...nistor stie!!!!
sa va para rau ca nu ati venit, nici gef nici alex. data viitoare fac anunt mai mare, nu stiam ca e asa mare cabana...si asa k lumea... p.s. andy,mdea....sapt asta sunt in practica si e lejer.hai pe la mine,. |
eu am fost de pe contul lui alex...nu stiu cum am iesit si nu l-am mai putut sterge
:D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning