![]() |
Re: Need for Speed 2007
Nups ... nu cred ca va aparea chiar acum pe 31 ! EA sunt foarte tactici ! Nu scot ei un joc daca nu sunt siguri de perioada ! Oricum, orice e posibil :wink:. Trailerul asta ne arata ca jocul e gata, fiind in teste si reparatii de buguri !
|
Quote:
jocul o sa apara pe piata cel tarziu in noiembrie anul asta, cat despre 31 luna asta, nu sunt prea sigur, dar ori fac public numele jocului, ori dau un demo (putin probabil) ori un trailer... inca imi mentin opinia veche cum ca EA a scos NFSC doar ca test, sa vada cum reactioneaza publicul, in timp ce ei lucrau la NFS11 si il perfectionau ;) |
Game Title: Need For Speed 2007
Game Company: Electronics Arts Game Console: PC, Xbox 360 , PlayStation 3 Game Genere: Sports Game Category: Racing e si pe pc |
Quote:
|
http://forums.ea.com/mboards/thread....hreadID=195302
cred k e interesant ce zice aici.. ps deschideti cu IE si nu cu firefox...cu IE va arata lista aia de acolo cum trebuie |
Quote:
|
Quote:
|
va dati seama ca dak va fi jocul asa ca in trailer :rolleyes2 cred ca vom trebui sa ne inoim de la 0 PC, adik un procesor super bun,ink vrei 3 GB ram pe langa aia care ii avem , o placa video de 512 . etc etc....si cui ii convine sa bage 10 15 20 de mil in calc...:sadblinky :( :shrug_no:
|
Quote:
Jocul va fi mai mult ca sigur compatibil DX10,deci pt a putea vedea adevarata valoare va trebui minim un 8600 GTS.Vreo 2 Gb ram si un C2D 4400 ajunge. |
daca e ca si TDU arunc pc de la etaj...tocmai am bagat 10mil in el si nu am luat cine stie ce,si au trecut cateva luni....ar fi bn sa nu fie chiar asa prietentios
|
Deja daca "bagi" in calculator 2000 lei , nu merita sa pastrezi unitatea centrala veche , la banii 'ceia iei un Core2duo , 2 GB RAM , o placa de baza "teapana" si video ... mai putin cred ... daca va fi macar pe jumatate precum in teaser , sigur trebuie o placa video de 512/256 .
Si sa revin pe linia de plutire , am mai "ferchezuit" lista ; hot : si zi si noapte , si interior , si SUV ... damet ... |
@ trickz
posibil sa fie cum zici tu...tot asa am inteles si yo.. oricum...are imaginatie tipu...si pe chiar nu m-ar deranja sa fie jocul asa...cu toate genurile alea de modificari pe care le-a zis el pe acolo...si genurile de curse...si toate masinile alea (totusi...ar putea sa bage si ceva japoneze...si un e30 ceva...:D ) |
daca bagati atatia bani in PC pt un joc pe care 90% sunt sigur ca il veti downloada si nu cumpara, sunteti niste oameni tristi... un Xbox 360 e mult mai ieftin, puteti juca si online... nu va mai trebuie nimic :D
|
Sa stii tu AdinX, ca ma batea si pe mine odata gandul sa-mi trag o consola ... E mijto sa joci NFS pe consola ...
Oricum, despre joc, pe 05 - 31 eu zic ca o sa fie vreun comunicat de presa, sau anuntarea titlului, sau plm, nu stiu, ceva ... oricum, nu jocul ... |
Baietii, se numeste overclocking ! Eu cu procul meu pot afuma un C2D ! Asta e miracolul OCului ! Urmeaza sa-mi iau niste rami, sa trec la 2 GB, video voi face OC si sunt gata de NFS 11 !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning