![]() |
Re: Evacuari custom INOX
Si pentru morul meu daca am galeria originala pe 35-Ce dimensiune ati recomanda dupaia si ce tip(4-2-1 sau 4-1)
Multumesc! |
Salut
Zi-mi si mie te rog un pret pt eliminarea catalizatorului sau catalizatoarelor pt un E36 325 coupe . La imbinarea tzevilor in zona sondei lambda e un colier ( manshon )cu doua suruburi , lung cam de 10-12 cm... Am o problema cu chestia aia... Tot imi sare tzeava cand ii dau talpa. I-am dat un punct de sudura si dupa 2 luni iar s-a rupt zsi mi-a sarit evacuarea.... Vad ca pe realoem nu-mi gaseste colierul ala... Zi-mi te rog un pret pt treaba asa. Nu ma intereseaza tzeva de inox sau alte nebunii... Vreau tzeava normala... Multumesc |
Salut
Zi-mi si mie te rog un pret pt eliminarea catalizatorului sau catalizatoarelor pt un E36 325i coupe . La imbinarea tzevilor in zona sondei lambda e un colier ( manshon )cu doua suruburi , lung cam de 10-12 cm... Am o problema cu chestia aia... Tot imi sare tzeava cand ii dau talpa. I-am dat un punct de sudura si dupa 2 luni iar s-a rupt si mi-a sarit DIN NOU evacuarea.... Vad ca pe realoem nu-mi gaseste colierul ala... Zi-mi te rog un pret pt treaba asa. Nu ma intereseaza tzeva de inox sau alte nebunii... E buna si tzeava normala daca e mai ieftin... Multumesc |
Salut! Ma intereseaza si pe mine o finala cu una sau doua iesiri stanga dreapta ptr un stilo din 2002 , 1.6 16 V! pret pe fiecare in parte !
Ms |
O evacuare cap coda doar teva pentru un golf4 1.9 tdi
|
mi am facut si eu evacuarea la tavy. Mai rar baieti de treaba ca el !
|
Quote:
PS eu am 1.8 16 v pe langa aceasta trebuie sa mai continui cu o teava pana la finala(inca nu stiu daca sa scot interm de tot sau sa pun si ceva inlocuitor mai mic, nu vreau sa sune f rau) |
se pricepe pustiu' recomand :)
|
Sa traiasca Tavi ,,,
Sunt baiatul cu cotetul ala de GTI negru BBI.30.. poti sa imi trimiti si mie pozele ,, sau sa le postezi pe site si le dau download de acolo ,,, Mersi :P |
Salutare tuturor,
Imi cer scuze ca raspund foarte greu, dar nu stau deloc...pentru raspuns mai promt, sunati,veniti la estimare sau lasati mesaj pe telefon. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Te astept cu admisia:> Ps am auzit k e rea:D |
9 Attachment(s)
Bmw 535d Exhaust, dpf off
|
10 Attachment(s)
Bmw E39 530d Exhaust
|
Salut !
Ma intereseaza o modificare pe finala pentru o bara cu evacuare stanga - dreapta ca in link. http://www.auto-power-girl.com/wallp...ralliart/32357 Ma intereseaza cat ma costa modificarea in Y cu flansa de prindere de toba medie. |
In functie de cat ma costa treaba, posibil sa pun si niste tipsuri.
|
ce suduri misto... se vede diferenta intre aparate :)
la break ai mai facut ceva? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning