Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

aleks 01-09-07 10:47

Re: Fete mai mari ? Mai mici ?

exact situatia mea :)
nu, nu intri in hibernare niciodata, daca stii cum sa pui problema.
si apoi, presupunand ca nu te descurci cu alea de varsta ta, simplu, iei una mia mica :D
so... ca sa revenim ontopic: mai mica e buna, ca musca usor :):)

Mustang 01-09-07 11:21

Sau tare ... depinde de talent ...

Bea69 02-09-07 00:03

:D :D :D aleks,aleks....azi aia mai mica...miine aia mai mare...depinde c ai p meniu...c dracu conteaza citi ani are???

robertzEL_bz 02-09-07 02:13

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1076382)
:D :D :D aleks,aleks....azi aia mai mica...miine aia mai mare...depinde c ai p meniu...c dracu conteaza citi ani are???

dak are sub 15 ani il leaga:))))

Bea69 02-09-07 13:52

mah...el e gajikar..nu timpit!!!:D :D :D

Mustang 02-09-07 22:29

Alekse ... daca te bagi la 15 ani .. .stii ca iei 12 ani de puscarie ...
Dar ... daca e prima abatere iti scad din pedeapsa, iar daca te comporti bine si devii fetita ep acolo ... iti scad la 3 ani. :)

Xel'Naga 03-09-07 12:00

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1077690)
Alekse ... daca te bagi la 15 ani .. .stii ca iei 12 ani de puscarie ...
Dar ... daca e prima abatere iti scad din pedeapsa, iar daca te comporti bine si devii fetita ep acolo ... iti scad la 3 ani. :)

Problema este ca cea de 15 ani sa nu il santajeze si sa nu mai scape de ea ... :lol: :twisted: ... asta este alta belea ;) :idea:
Ideal este sa cauti peste 18 ani sa nu ai probleme pe care sa le rezolvi :lol: :idea: :arrow:

Mustang 03-09-07 12:05

Mestere ... merg si cele de 16+ ... ca cica au discernamant. :D

aleks 03-09-07 12:37

hmmm... sub 15 am un prieten bun care a incercat...
eu ii dadusem vreo 20, el tot asa...
abia cand l-a prins politia in masina in fapt s-a lamurit cati ani are...
norocul lui ca nu s-au lamurit si politistii...i-au vazut, i-a pufnit rasul, l-a costat 100 de epuroi, si s-a jurat ca .... muta masina in alta parte data viitoare :D:D

Xel'Naga 03-09-07 13:52

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1078530)
norocul lui ca nu s-au lamurit si politistii...i-au vazut, i-a pufnit rasul, l-a costat 100 de epuroi, si s-a jurat ca .... muta masina in alta parte data viitoare :D:D

Bine ca nu a patit ca un prieten de al meu care a agatat o pustoaica de 16 ani BELEA ( bine ca arata mai matura ) si omul ce sa faca s-a dus in padure ca sa rezolve problema cu fata , sa fie in intimitate si .... a inceput ploaia frate si a ramas in moloz , ne-a sunat pe alti 4 amici sa mergem sa il scoatem de acolo ... si de atunci a jurat OMUL ca nu mai merge in PADURE sa F U C K !! :lol: :twisted: :idea:

Deci se poate si mai rau :lol: :twisted:

aleks 03-09-07 18:01

am patit si eu asta, in noiembrie 2005.
numai ca problema era ca era zapada, si de intrat a intrat, dar masina s-a...ingropat ritmic asa in zapada, si 2 ore mai tarziu, cand s-o scot... a trebuit sa-mi chem prietenii sa ma tracteze si sa ma impinga pana la asfalt :):):)
fix de atunci evit si eu sa intru in zapada cand am scopuri necurate :)
p.s.: era sambata noaptea, si daca tot i-am scos pe oameni din cluburi, si cu sprit la bord, nu s-au abtinut sa comenteze toata noaptea pe urma, am fost tinta mistourilor
bine, ca pe mine prea putin ma afecta, dar amintita domnisoara n-a fost foarte...fericita :)

Magos 03-09-07 18:30

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1078530)

Faza demna de filme americane =))

aleks 03-09-07 18:55

nu, atat m-a dus mintea... :D:D:D
data urmatoare am fost mai precaut :)

Bea69 07-09-07 11:26

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1086529)
dap, bea69. acolo m-am referit,;)
si chiar adevarat roman .. ai scris , :D
si ultimul post... asta e periculozitatea care te paste daca ai de cand sa faci una ca asta>>: una bucata "minciunica mica"... bine ca si unei fete mai mici... daca e bine infipta in realitate .. de haleste cu fulgi cu tot :lol:

gata cu offul k ne ia gabi d ureke...sorry!!!m-am mutat cu treaba aici...
deci...park duc o lupta impotriva morilor in ultima vreme cu "minciunile frumoase"....incerc sa explic tuturor,k oricum se sparge balonul intr-o zi frumoasa..si pici d numa'...pierzind increderea omului d tot...
intr-adevar,iti trebuie curaj k sa fii tot timpul p fata...dar daca ai avut curajul sa te incurci cu una mai mare...io zic k asta e un fleac deja..si oricum altfel NU FUNCTIONEAZA!!!

TR_00_ANN 07-09-07 23:21

yo vreau mari sa fie....k de dastea mici m-am saturat parca le cresc si le dau drumu in lume dupa ce le ,,deschid calea,,; astera mari vin dresate stiu ce vor, si pana nu-si ating ,,scopul,, nu se lasa

All times are GMT +2. The time now is 14:46.

- Copyright 2026 4Tuning