Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   RED ZONE Motorsport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/117666-red-zone-motorsport-ploiesti.html)

Mache Fum 02-09-09 09:49

Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Man... ce pot sa spun ? Felicitari ! Ai creat o masina pe cinste! Sa te "duca" in continuare si sa iti aduca zambetul pe buze! Sa fiti "sanatosi" si tu si E30-ul... sa nu i se "inmoaie" ceva...! Toate bune!

Bengy_BLS 02-09-09 09:54

@boby MOM :twisted: satanaaaaaaaa :D :D
@Mache : Am inteles ca prietenii tai au elaborat o organizare de nota 10 , Felicitari din partea comunitatii Ploiesti pe aceasta cale. Imi pare rau ca nu am putut onora cu prezenta , dar promit ca la urmatoarele evenimente organizate in aceeasi maniera vom fi prezenti in numar mai mare.
Ar fi frumos sa incercati ceva si la Ploiesti pe viitor. Bafta in continuare si ... ce sa zic... Scoate V8-ul :twisted:

Mache Fum 02-09-09 14:07

Cheia V8-ului e la Adi!;) Cand el va hotara...va iesi pe strada...

bobiMOM 02-09-09 14:13

Quote:

Originally Posted by Mache Fum (Post 2605449)
Cheia V8-ului e la Adi!;) Cand el va hotara...va iesi pe strada...

Preseaza, preseaza.....

Apropos....marfa baietzii aia cu organizatul...se pricep oamenii!

Mache Fum 02-09-09 14:21

Fac asta de 15 ani man...si au si scule.. ;)

Bengy_BLS 02-09-09 17:05

Cele mai mari scule !!! :D :D :D
Adevaru asta e , meseria e meserie.

DONU' 03-09-09 16:31

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2604806)
Mache : Am inteles ca prietenii tai au elaborat o organizare de nota 10 , Felicitari din partea comunitatii Ploiesti pe aceasta cale. Imi pare rau ca nu am putut onora cu prezenta , dar promit ca la urmatoarele evenimente organizate in aceeasi maniera vom fi prezenti in numar mai mare.

Daca taceai, filosof ramaneai...
O sa fii tu prezent la urmatoarele evenimente?
Tu nici la ilegale nu esti apt...

Bengy_BLS 03-09-09 19:14

Fiecare cu ce poate , am un 1.8 pe golf si nu mi-e frica sa il folosesc , mie imi place cum merge si cum arata , nu vreau sa imi pun un motor mai mare ca apoi sa nu il pot intretine + ca la 3 ani vechime de carnet nu ma simt apt sa merg zi de zi cu o masina foarte puternica. Cand o sa am o situatie financiara care sa imi permita acest lux , va fi primul lucru care il fac.
Cand aveam dacia nu mai existau aceste replici (nu zic de tine , vorbesc la general , sti bine) , existau altele , acum ca am Golf toata lumea vrea sa particip . Cu ce sa particip ? La ce sa particip ? La clasa mini-musca sau mini pistol cu apa ? Vin la legale ca sa imi iau bataie de la o masina de 90Cp doar in talon ?
Momentan , pe viitor o sa ma multumesc cu uitatu.
Bafta

Skma 03-09-09 23:59

o dati din fanta in cola si invers plictisitor.....

si nush dc pe topicul asta sincer cine mai face parte din REDZONE la ora actuala...fara nici o bascalie sau caterinca...

DONU' 04-09-09 12:23

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 2609589)
o dati din fanta in cola si invers plictisitor.....

si nush dc pe topicul asta sincer cine mai face parte din REDZONE la ora actuala...fara nici o bascalie sau caterinca...

Uite bai Scama care sunt membri daca tot nu poti sa dormi noaptea la gandul asta...

MEMBRI:
-Donu - VW Vento VR6, Opel Corsa B - MEMBRU FONDATOR
-T@zMania - Renault Clio bicorp - MEMBRU FONDATOR
-Bobby MOM - Bmw E30 M3 turbo / Bmw 535 e60
-Kostas - Peugeot 206? T
-SSP - Ford Fiesta S
-Tre - Mitsubishi Evo X
-Von - Mitsubishi Colt CZT
-Droopy - Opel Kadett (ghiveci GSI)
-Bas - Opel Kadett (ghiveci SFI)
-Cristi Banu - Daewoo Cielo EVO I
-ADR - Audi TT cabrio
-Sit-u - Bmw 318 e30
-GOG-u - Audi S3

Daca faceam parte dintr-un club din Bucuresti eram pupincuristi, daca facem club la Ploiesti lumea are nevoie de sponsori, iar la legale nu se baga nimeni nici macar ca spectatori... ca de... nu se incadreaza bine in grupa si iau bataie...
Asa e la curse daca nu v-ati invatzat...
Mai pierzi, mai castigi, dar macar participi. (fara nicio bascalie sau caterinca ;) )

CobraArt 04-09-09 13:05

Eu ma retrag...

Skma 04-09-09 13:32

eu doar am intrebat !Dar vad ca iar va agitati!

Si multi din cei enumerati acolo nici macar nu mai au stickere pe masina tocmai de asta am intrebat...

CobraArt 04-09-09 13:36

Tocmai daia ma si retrag eu.... ;)

tuner 04-09-09 13:50

concurs accelerare

http://www.autocrono.ro/modules.php?...id=104&do=afis

Bengy_BLS 04-09-09 14:55

bah sariti la mal , ca e eveniment :D drumurile pe acolo sunt bune , acum nu stiu unde exact se va desfasura.
Sper sa ajung si eu daca va anuntati multi , daca nu cu masina , macar pasager.
Autocrono ( din cate vad e ultimul eveniment ) e pacat , daca mergeti anuntati-ma si pe mine va rog . ciao

All times are GMT +2. The time now is 10:43.

- Copyright 2026 4Tuning