Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   380 m @ Piteşti, 28.03.2009 (PICS INSIDE !!!) (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/114352-380-pitesti-28-03-2009-pics-inside.html)

robisavage 29-03-09 12:40

Re: 380 m @ Piteşti, 28.03.2009 (PICS INSIDE !!!)

10 Attachment(s)
cateva poze

B|shOp-VR6 29-03-09 12:44

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 2193105)
au fost baieti din Pitesti care se puteau da si ei de enspe mii de ori ca doar stiau drumul, dar aia au avut obraz subtire, nu ca soriciul alora care faceau dreapta in loc sa stea la rand. Ma mir ca nu le e rusine si mai au si gura mare, ca ''domne organizatorul e de vina ca nu s-a prins ca am eu 3 cojones si sunt roman descurcaret''
Bravo ma, sunteti si voi ,,baieti''.Va bucurati la niste cupe luate nemeritat ca v-ati bagat la grupe mai mici.

Hai ca deja le intindeti.. am stat si am citit, am tacut dar deja o lunigiti cam mult si incepe sa se citeasca frustrarea pe fetele voastre desi sunteti in fata unui monitor.

Ia zi tu nenea.. in afara de Subarul ala care a fost incadrat prost de organizatori.. ce alte masini de la noi din club au fost incadrate la alte grupe? Cat despre atitudine.. sa ne aducem aminte ca ne-ai amenintat un coleg ca-l dai dauna totala daca il mai vezi? Eu zic sa va masurati cuvintele si sa nu ma jigniti gratuit.. sau vreti sa ajungem precum galeriile echipelor de fotbal?

Iar pentru toti curiosii.. lichidul ala de parbriz unde dracu' se putea duce? Doar nu se ducea in motor sa-i dea 1000 de cai.. se ducea si racea intercoolerul.. whoaaa.. asa inventie n-ati mai vazut nu?

Dani_E21, ti-a luat grupa? Din semnatura ai un urs 330i daca nu e trecuta la misto semnatura... Cati cai ai? Vrei sa te dai cu cineva de caii tai? Nu stiu de ce.. dar cred ca de 1 mai vei fi in grupa tot cu acest subaru daca nu se tine cont de tractiune asa ca nu te mai agita degeaba ca dai pe dinafara si de batut tot nu-l bati. Aaa.. cat despre muncit.. oare ai muncit mai mult decat el la masina? Sau masinile din Anonymous se fac singure peste noapte.. dam nitica apa si jaratic si cresc caii.. :)))

Si pentru toti ceilalti frustrati... nu ma jigniti lumea aiurea si alta data nu mai veniti la legale in semn de protest fata de proastele organizari.

Kinghost69 29-03-09 12:46

intr-adevar... am vazut pareri pro si contra legate de eveniment.
si parerea mea este ca la modul general a fost ceva frumos, locatia super ok, impatimiti foarte multi, ceea ce denota ca in romania deja arta tuning-ului incepe sa prinda radacini, insa ... organizarea a lasat de dorit.
cred ca in mare masura, de vina au fost "baietii in verde" si spun asta pt ca eu am stat undeva la finish , chiar langa tipul care cronometra si am auzit discutiile care se purta prin statiile de emisie-receptie. acesta a cerut in nenumarate randuri sa se elibereze zona de franare si sa se devieze masinile care se dadusera pe strada din spatele blocurilor. cum s-a mai spus, daca se proceda asa, cred ca aveam timp sa vedem fiecare masina evoluand de cel putin 2-3 ori. insa... revenim la "baietii in verde" care s-au opus vehement si era unul care zicea ceva de genul ca :"ce le trebuie asa de mult spatiu de franare??? cat poate sa prinda o masina pe cateva sute de metri???" :?::?::?:
asta era gandirea de Garcea. probabil ca ei au crezut ca e ca la cursele de ciclism.:lol:
va las pe voi sa reflectati! eu am ramas fara cuvinte cand am auzit treaba asta.

Lucian 29-03-09 12:47

Asta cu incadratul gresit de organizatori e ... amuzanta. Pe GTO cu motor de A1 l-au incadrat la A1 desi a vrut la A. Dar proprietarul masinii de la voi nu a sesizat ca e incadrat cu o grupa mai jos decat e de fapt ? Nu e doar vina organizatorului . ;) Fara suparare ... nici nu stiu despre cine e vorba .

B-14-BYE 29-03-09 12:50

toata lumea arunca vorbe ca e anonymous de vina.. de ce? ca au venit in numar mare? organizarea a fost de ***.. ne-am dat cum ne-am nimerit.. si nici macar timpii nu au reusit sa ii scrie corect. mie un gabor mi-a facut semn sa o iau asa sa ma duc sa ma dau.. dar cand sa ma dau a 2-a oara s-au incheiat cursele..

B|shOp-VR6 29-03-09 12:51

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 2193122)
Asta cu incadratul gresit de organizatori e ... amuzanta. Pe GTO cu motor de A1 l-au incadrat la A1 desi a vrut la A. Dar proprietarul masinii de la voi nu a sesizat ca e incadrat cu o grupa mai jos decat e de fapt ? Nu e doar vina organizatorului . ;) Fara suparare ... nici nu stiu despre cine e vorba .

Este vorba despre un Subaru de 230cp.. si ca idee.. noi nici nu stiam coeficientii de incadrare pentru ca nu ne interesau.. toti au completat fisele si aia a fost.

22VIN 29-03-09 12:55

organizare haotica... daca ieri dimineata imi parea rau ca nu m-am bagat, acum ma bucur.
ca impresii din public: 99% din ei erau NULI, se bagau ca animalele in fata, unii dintre noi nu mai puteam sa vedem nimic. oricum, nu pricep de ce erau asa de inraiti sa vada tot, pentru ca nu pricepeau nimic din ce se intampla.
in prima faza am stat langa unii care vorbeau despre BIK. am plecat dupa 2 minute, pentru ca ma bufnea rasul. de ce?: "baaa da bik ce are pe masina?" "eee e 1.6 chipuit." la care intervine unu in discutie: "da ma, are vreo 2-3 cipuri" - am crezut ca mor:)). pe urma ma mut langa unii ce purtau discutii inteligente. una din afirmatii ale unuia ce isi expunea cunostintele lui de "aducator" de masini din germania (dupa ce a fost uimit cum o astra g a facut un e30): "pai pe astra g cel mai mare motor pe benzina e de 1.6". restul habar n-aveau ce masini sunt alea care trec asa repede prin fata lor si se mirau "cum domne "tigaia" aia de vectra (c20let-ul) se duce asa".
in concluzie:
1. descrierea spectatorului clasic de ieri:

"Prostia ta e scut noi n-avem aparare
Cand iti aperi obiectivul transpirat cu ceafa-n
soare
In jurul tau e multe nu intelegi nimic
Si presupui uimit ca esti in caruta cand te bagi
in lift"

2. bik-ule mai cumpara vreo 4 cip-uri si pune-le pe bara ca am auzit ca daca vine aer bine in ele iti dau 200cp de caciula:shock:

Lucian 29-03-09 12:55

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 2193134)
Este vorba despre un Subaru de 230cp.. si ca idee.. noi nici nu stiam coeficientii de incadrare pentru ca nu ne interesau.. toti au completat fisele si aia a fost.

Mda ... probabil nu a fost intentionat dar se cam stie ca la LR wrx-urile nu intra la E. Oricum de laudat CZR si Pepy care am inteles ca au urcat in alte grupe .

B|shOp-VR6 29-03-09 12:55

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 2193131)
toata lumea arunca vorbe ca e anonymous de vina.. de ce? ca au venit in numar mare? organizarea a fost de ***.. ne-am dat cum ne-am nimerit.. si nici macar timpii nu au reusit sa ii scrie corect. mie un gabor mi-a facut semn sa o iau asa sa ma duc sa ma dau.. dar cand sa ma dau a 2-a oara s-au incheiat cursele..

Aoleuu.. si tu membru Anonymous n-ai reusit sa te dai de mai multe ori? :))

Baieti.. faptul ca vedeati multe parasolare la start se datora numarului mare de masini.. nu datorita faptului ca s-au dat de mai multe ori :))))

EvLSant0S 29-03-09 12:58

:lol: buna asta

in concluzie, linistiti-va ..

la o cursa la care castigatoarele a 2 grupe sunt masini care nu s-au dat..

va asteptati la respect si bun simtz?

sa speram la curse mai bine organizate.. si cam atat :)

Dani_E21 29-03-09 13:11

Dani_E21, ti-a luat grupa? Din semnatura ai un urs 330i daca nu e trecuta la misto semnatura... Cati cai ai? Vrei sa te dai cu cineva de caii tai? Nu stiu de ce.. dar cred ca de 1 mai vei fi in grupa tot cu acest subaru daca nu se tine cont de tractiune asa ca nu te mai agita degeaba ca dai pe dinafara si de batut tot nu-l bati. Aaa.. cat despre muncit.. oare ai muncit mai mult decat el la masina? Sau masinile din Anonymous se fac singure peste noapte.. dam nitica apa si jaratic si cresc caii.. :)))

pai daca vrei am 330i
si imi trec si la semnatura daca vrei
poate de 1 mai ma bag si eu mai jos ca oricum nu imi poti dovedi ce cilindree am sa vedem cum ma trezesc in ziua respectiva poate nu ma prezint nu stiu
de muncit iti zic doar ca nu a pus nimeni mana pe ea sa o reconditioneze si sa o modifice cat decat inafara de mine
si ma dau cu masini apropiate de puterea mea
si spre deosebire de altii nu mint cand zic puterea
apropo ce masina ai ?

B|shOp-VR6 29-03-09 13:13

Cea de la semnatura.. si din punctul meu de vedere poti sa te bagi unde vrei :))

Dani_E21 29-03-09 13:18

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 2193182)
Cea de la semnatura.. si din punctul meu de vedere poti sa te bagi unde vrei :))

pai daca vrei ne bagam in aceeasi grupa si vedem cum stam:D nu stiu ce motor ai
hai bafta si poate ne vedem de 1 mai la ceva frumos
la cat mai multe cupe:)

aysmen 29-03-09 13:24

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2193138)
organizare haotica... daca ieri dimineata imi parea rau ca nu m-am bagat, acum ma bucur.
ca impresii din public: 99% din ei erau NULI, se bagau ca animalele in fata, unii dintre noi nu mai puteam sa vedem nimic. oricum, nu pricep de ce erau asa de inraiti sa vada tot, pentru ca nu pricepeau nimic din ce se intampla.
in prima faza am stat langa unii care vorbeau despre BIK. am plecat dupa 2 minute, pentru ca ma bufnea rasul. de ce?: "baaa da bik ce are pe masina?" "eee e 1.6 chipuit." la care intervine unu in discutie: "da ma, are vreo 2-3 cipuri" - am crezut ca mor:)). pe urma ma mut langa unii ce purtau discutii inteligente. una din afirmatii ale unuia ce isi expunea cunostintele lui de "aducator" de masini din germania (dupa ce a fost uimit cum o astra g a facut un e30): "pai pe astra g cel mai mare motor pe benzina e de 1.6". restul habar n-aveau ce masini sunt alea care trec asa repede prin fata lor si se mirau "cum domne "tigaia" aia de vectra (c20let-ul) se duce asa".
in concluzie:
1. descrierea spectatorului clasic de ieri:

"Prostia ta e scut noi n-avem aparare
Cand iti aperi obiectivul transpirat cu ceafa-n
soare
In jurul tau e multe nu intelegi nimic
Si presupui uimit ca esti in caruta cand te bagi
in lift"

2. bik-ule mai cumpara vreo 4 cip-uri si pune-le pe bara ca am auzit ca daca vine aer bine in ele iti dau 200cp de caciula:shock:

Si eu am patit la fel,am spus si mai in spate,era un mos care vorbea cu altu "ba plecasem sa culeg niste urzici si am ajuns pe aici",alti cu sticla de bautura dupa ei,tot felul de comentarii de "cunoscatori",altu da te ba sa ma bag in fata ca ala e varamio.
Personal consider ca ar trebui pusa o TAXA si pentru spectatori.Pacat de baietii care au venit degeaba si nu s-au dat,pacat de copii cu karturile care asteptau saracai in iarba cu bidoanele de benzina langa karturi.Se anuntau multe s-au facut putine.

mad max 29-03-09 13:27

Re: 380 m @ Piteşti, 28.03.2009 (UPDATED !!!)

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 2192431)
27 de ani ? ai 27 de ani si din punctul tau de vedere subaru sti e o masina de fitza? te-ai gandit vreodata ca esti putin frustrat? tineti frustrarile acasa, cursele sunt ptr aia cu multi cai , daca s-ar pleca de la 200 de cai in sus ar fi perfect,in felul asta toata lumea ar tzinti mai sus.

Eu zic sa incerci sa nu mai etichetezi oameni pe care nu ii cunosti,ok? Pentru unii sunt Subaru STI , Mitsu EVO sunt masini de fite,intr-adevar!!! Si datorita acestui fapt le si aliniaza la start de mai multe ori. Cand te adresezi cuiva trebuie sa expui lucrurile pe intelesul lui! Cat despre ultima fraza din postul tau .... nu stiu cine are frustrarile cu el .... in mod normal cursele sunt pentru cei care au ce demonstra pe 402m , dar din pacate se pare ca a devenit un trend si daca vii la curse cu masini stock de care dau bine la fetite esti chiar "cool" ..... iar cu chestia cu plecatul de la 200cp .... pe mine m-ar coafa,dar nu cred ca e o solutie .... ia gandeste-te ce te faci daca vin masini noi cu motoare 3000 diesel (530d, audi 3.0 tdi,etc) stock ce te faci? Alea mai sunt curse? Cursele sunt alea care se faceau pe chei si pe Baneasa! Cred ca Sebastian este singurul organizator care stie cum se organizeaza cursele legale in Romania!

All times are GMT +2. The time now is 06:37.

- Copyright 2026 4Tuning