![]() |
Re: 380 m @ Piteşti, 28.03.2009 (PICS INSIDE !!!)
10 Attachment(s)
cateva poze
|
Quote:
Ia zi tu nenea.. in afara de Subarul ala care a fost incadrat prost de organizatori.. ce alte masini de la noi din club au fost incadrate la alte grupe? Cat despre atitudine.. sa ne aducem aminte ca ne-ai amenintat un coleg ca-l dai dauna totala daca il mai vezi? Eu zic sa va masurati cuvintele si sa nu ma jigniti gratuit.. sau vreti sa ajungem precum galeriile echipelor de fotbal? Iar pentru toti curiosii.. lichidul ala de parbriz unde dracu' se putea duce? Doar nu se ducea in motor sa-i dea 1000 de cai.. se ducea si racea intercoolerul.. whoaaa.. asa inventie n-ati mai vazut nu? Dani_E21, ti-a luat grupa? Din semnatura ai un urs 330i daca nu e trecuta la misto semnatura... Cati cai ai? Vrei sa te dai cu cineva de caii tai? Nu stiu de ce.. dar cred ca de 1 mai vei fi in grupa tot cu acest subaru daca nu se tine cont de tractiune asa ca nu te mai agita degeaba ca dai pe dinafara si de batut tot nu-l bati. Aaa.. cat despre muncit.. oare ai muncit mai mult decat el la masina? Sau masinile din Anonymous se fac singure peste noapte.. dam nitica apa si jaratic si cresc caii.. :))) Si pentru toti ceilalti frustrati... nu ma jigniti lumea aiurea si alta data nu mai veniti la legale in semn de protest fata de proastele organizari. |
intr-adevar... am vazut pareri pro si contra legate de eveniment.
si parerea mea este ca la modul general a fost ceva frumos, locatia super ok, impatimiti foarte multi, ceea ce denota ca in romania deja arta tuning-ului incepe sa prinda radacini, insa ... organizarea a lasat de dorit. cred ca in mare masura, de vina au fost "baietii in verde" si spun asta pt ca eu am stat undeva la finish , chiar langa tipul care cronometra si am auzit discutiile care se purta prin statiile de emisie-receptie. acesta a cerut in nenumarate randuri sa se elibereze zona de franare si sa se devieze masinile care se dadusera pe strada din spatele blocurilor. cum s-a mai spus, daca se proceda asa, cred ca aveam timp sa vedem fiecare masina evoluand de cel putin 2-3 ori. insa... revenim la "baietii in verde" care s-au opus vehement si era unul care zicea ceva de genul ca :"ce le trebuie asa de mult spatiu de franare??? cat poate sa prinda o masina pe cateva sute de metri???" :?::?::?: asta era gandirea de Garcea. probabil ca ei au crezut ca e ca la cursele de ciclism.:lol: va las pe voi sa reflectati! eu am ramas fara cuvinte cand am auzit treaba asta. |
Asta cu incadratul gresit de organizatori e ... amuzanta. Pe GTO cu motor de A1 l-au incadrat la A1 desi a vrut la A. Dar proprietarul masinii de la voi nu a sesizat ca e incadrat cu o grupa mai jos decat e de fapt ? Nu e doar vina organizatorului . ;) Fara suparare ... nici nu stiu despre cine e vorba .
|
toata lumea arunca vorbe ca e anonymous de vina.. de ce? ca au venit in numar mare? organizarea a fost de ***.. ne-am dat cum ne-am nimerit.. si nici macar timpii nu au reusit sa ii scrie corect. mie un gabor mi-a facut semn sa o iau asa sa ma duc sa ma dau.. dar cand sa ma dau a 2-a oara s-au incheiat cursele..
|
Quote:
|
organizare haotica... daca ieri dimineata imi parea rau ca nu m-am bagat, acum ma bucur.
ca impresii din public: 99% din ei erau NULI, se bagau ca animalele in fata, unii dintre noi nu mai puteam sa vedem nimic. oricum, nu pricep de ce erau asa de inraiti sa vada tot, pentru ca nu pricepeau nimic din ce se intampla. in prima faza am stat langa unii care vorbeau despre BIK. am plecat dupa 2 minute, pentru ca ma bufnea rasul. de ce?: "baaa da bik ce are pe masina?" "eee e 1.6 chipuit." la care intervine unu in discutie: "da ma, are vreo 2-3 cipuri" - am crezut ca mor:)). pe urma ma mut langa unii ce purtau discutii inteligente. una din afirmatii ale unuia ce isi expunea cunostintele lui de "aducator" de masini din germania (dupa ce a fost uimit cum o astra g a facut un e30): "pai pe astra g cel mai mare motor pe benzina e de 1.6". restul habar n-aveau ce masini sunt alea care trec asa repede prin fata lor si se mirau "cum domne "tigaia" aia de vectra (c20let-ul) se duce asa". in concluzie: 1. descrierea spectatorului clasic de ieri: "Prostia ta e scut noi n-avem aparare Cand iti aperi obiectivul transpirat cu ceafa-n soare In jurul tau e multe nu intelegi nimic Si presupui uimit ca esti in caruta cand te bagi in lift" 2. bik-ule mai cumpara vreo 4 cip-uri si pune-le pe bara ca am auzit ca daca vine aer bine in ele iti dau 200cp de caciula:shock: |
Quote:
|
Quote:
Baieti.. faptul ca vedeati multe parasolare la start se datora numarului mare de masini.. nu datorita faptului ca s-au dat de mai multe ori :)))) |
:lol: buna asta
in concluzie, linistiti-va .. la o cursa la care castigatoarele a 2 grupe sunt masini care nu s-au dat.. va asteptati la respect si bun simtz? sa speram la curse mai bine organizate.. si cam atat :) |
Dani_E21, ti-a luat grupa? Din semnatura ai un urs 330i daca nu e trecuta la misto semnatura... Cati cai ai? Vrei sa te dai cu cineva de caii tai? Nu stiu de ce.. dar cred ca de 1 mai vei fi in grupa tot cu acest subaru daca nu se tine cont de tractiune asa ca nu te mai agita degeaba ca dai pe dinafara si de batut tot nu-l bati. Aaa.. cat despre muncit.. oare ai muncit mai mult decat el la masina? Sau masinile din Anonymous se fac singure peste noapte.. dam nitica apa si jaratic si cresc caii.. :)))
pai daca vrei am 330i si imi trec si la semnatura daca vrei poate de 1 mai ma bag si eu mai jos ca oricum nu imi poti dovedi ce cilindree am sa vedem cum ma trezesc in ziua respectiva poate nu ma prezint nu stiu de muncit iti zic doar ca nu a pus nimeni mana pe ea sa o reconditioneze si sa o modifice cat decat inafara de mine si ma dau cu masini apropiate de puterea mea si spre deosebire de altii nu mint cand zic puterea apropo ce masina ai ? |
Cea de la semnatura.. si din punctul meu de vedere poti sa te bagi unde vrei :))
|
Quote:
hai bafta si poate ne vedem de 1 mai la ceva frumos la cat mai multe cupe:) |
Quote:
Personal consider ca ar trebui pusa o TAXA si pentru spectatori.Pacat de baietii care au venit degeaba si nu s-au dat,pacat de copii cu karturile care asteptau saracai in iarba cu bidoanele de benzina langa karturi.Se anuntau multe s-au facut putine. |
Re: 380 m @ Piteşti, 28.03.2009 (UPDATED !!!)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:37. |
- Copyright 2026 4Tuning