![]() |
Re: BH 04 ARO
dar in ultima poza sunt aprinse?daca da se vad foarte slab !!!
|
Nu sunt aprinse !! se reflecta lumina din incapere, in lupa :)
|
Nu Mai Laudati Ursul De La Oradea Mai Sunt Si Alti Mai Frumosi
|
5 Attachment(s)
De Exemplu
|
Quote:
ps:nu are nici o treaba cel alb cu cel a lui dumy...sincer!!! |
Domy Te Provoc La O Lini Legale Si Ilegale Cum Vrei Tu
|
Nu Sunt Din Cluj Sunt Din Germania A Verisorului Meu
|
Ba Da Are Nu-i Asa Cum Il Lauda El
|
Quote:
daca e ceva de criticat se va critica...asa ca nimeni nu-l lauda degeba!!! bafta! |
Si A Mea Este Rapida De Aceia Il Provoc La O Linie
|
Quote:
aici e vb de pasiune... aici lumea isi expune ce are nu ce are varu,fratele,vecinu etc. si nu te supara dar ultima data la legale ai muscat-o de la pisica lui ionut(juj aia visinie;)) nu zik masina ta merge dar sa fim seriosi e mult sub cea a lui domy! domy bafta in continuare ! poate nu trebuia sa postez ca eu deocamdata nu am cum sa ma compara cu nici unudintre voi dar cand vad cate unu dinasta mi se ridica paru pe spate! |
Te Baga Ca Musca In Lapte Nici Macar Nu Ai Masina Daca Eu Vreau Sa Ma Dau Cu Domy Ce Ai Tu Impotriva De Atuncea Am Mai Modificat Motorul Si Atuncea La Lini S-a Intamplat Un Accident Mi S-au Rupt Prezoanele De La Roata
|
da si la prima liniutza ti-a dat-o;) recunoaste ca asa fac oamenii mari(avand in vedere ca m-ai facut copilas) recunosc si tin privirea dreapta!
din cate imi aduc aminte la a2-a sau la a 3-a liniutza ai zis ca ai ceva probl la masina;) fati un topic si prezinta-ti masina asta vroiam sa iti zik;) |
3 Attachment(s)
Quote:
in legatura cu angel eyes...nu am avut rabdare si astazi am terminat si partea cealalta.si am montat la loc.gata complect dar am si poze... |
Nu Sunt Un Baiat De Bani Gata Sunt Mecanic Si Ma Ocup Numai Cu Bmw-uri Si Motorul Meu Mi L-am Preparat Singur Te Astept La Cluj
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning