![]() |
Re: B~15~FOF
bai...da' frumoase sunt! :P
|
Arata urat rau de tot.
Sunt atat de hidoase incat nu stiu ce iti place la ele. Apropo stiu unde stai cand le pui pe masina ?:lol: |
buna asta...cat au fost ale mele..am primit si eu cateva amenintari :)...dau foarte bine pe masina...
|
Friumos!
Īmi place felul īn care ai grijă de maşină! Jantele sunt mortale - astea RONAL, dar nici celelalte nu-s deloc urāte! P.S. Păcat de autocolantul de pe stālpi, pentru că a fost tăiat cam strāmb! |
Quote:
|
frumos loganu :>, OFF-cat au costat jantele ronal ?
|
Felicitari FOF frumoase jante :) si eu am patit la fel dupa ce le-am montat pe ale mele toata lumea ma intreba daca nu le vand si la un moment dat tot am ramas fara capacele la ventil :) asa ca ai grija :d si spor la munca in continuare
|
Quote:
Quote:
da , m`am grabit cand l`am pus , o sa fac rost de unul texturat , nu e problema. Quote:
Quote:
Ps. stie cineva un meserias bun pentru reparat o janta ? la una dintre ele trebuie putina atentie. |
Vorbeste cu Matheo , ştiu că el a avut o jantă spartă şi s-a rezolvat fără niciun fel de problemă!
Multă baftă |
Poate aflu eu cine mi-a reparat-o pe a mea si iti spun( treaba a facut-o super) tinand cont ca janta a fost....:lol:, daca aflu te anunt!
Bafta!! |
3 Attachment(s)
Cred ca ai o problema la masina:rolleyes2 nu pot sa-mi dau seama ca.... Nu mai zic ca mai aveai putin si parcai in mijlocul strazii:lol:
|
frumoase jantele.cred ca o sa arate bine pe masina.ai idee de unde fac si eu rost de 8 jante 4x100 r 16?lasa-mi un pm te rog:D
|
Quote:
|
Quote:
|
are un prieten pe logan o rezerva de megane pe 16, dar vorba voastra , se gasesc destul de greu.
Da ce faci cu ele , vrei dublate ? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning