![]() |
vsa
Quote:
|
Chiar daca am venit cu masina lui SFW si a consumat cat un avion, a meritat drumul si as mai repeta faza! Asta daca ne mai primeste VSA in casa la el..
|
Re: vsa
Quote:
Adik din B a c a u. 8) :D |
Re:
Quote:
|
gabi, daca vrei sa vezi cum e sa te simti in stare de asediu, pe timp de razboi nuclear, incearca sa le inchizi topicul lor drag baietilor astora...
iti platesc slujbe, iti fac farmece si descantete, iti zgarie masina si-ti fugaresc cainele prin cartier :lol: :lol: :lol: oricum, topicul asta are meritul de a ne fi adus impreuna, fata in fata, si macar pentru asta merita sa traiasca :lol: |
Re:
Quote:
NU, masini nu zgariem, doar nu suntem animale :D Dar farmece si descantece facem. |
vsa
Iti spun eu adevarul: ai vazut filmul 'TACEREA MIEILOR'??? :shock: :shock: Sa iti imaginezi ceva de doua ori mai rau!!!!Aleks stie despre ce vorbesc!!!!! :shock:
|
vali tata, ia spune, cum e la cluj?
am vazut poze de la voi d la intalnire, mijto...dar intalnire in 3 oameni? :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
SFW, check your private message
|
:?: :?: :?: Sa va intreb si eu ceva??? Sambata, de ce din toate masinile care au fost jumate s-au bucurat doar la suc...pe urma..... au stat si s-au uitat?!?!?!?!?! de cei care au stat ar fii trebuit sa va luati ...nu de spectatoriii care treceau pe acolo si se opreau sa se uite.
in fine......e treaba voastra ca si asa sunt nou si nu stiu eu care e treaba pe aici |
vsa
Quote:
|
despre sambata asta era vorba. la mine a fost a doua oara cand am iesit cu grupul asta.....dar mi-a placut mai mult prima data .....cu toate ca am fost mult mai putini dar macar toti faceau cate cava (inafara de mine care eram prima oara si eram prea captivat :D )
|
Pai unde ati coborat voi nu puteam ajunge..Adik eu si SFW sigur nu puteam sa coboram..Sunt joase tare..Si tin mult la planetarele si la discul meu de ambreiaj..La tine am vazut ca incepuse sa miroase a ambreiaj..
|
A forjato oleac...de cate ori m-am uitat pe teren el se invartea:) ...ua tz-ai luat stergatoare...la intalnire vazui ca ...aveai scoci :)..ce oameni ba...sa-tzi fure stergatoarele...dit...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning