![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Moderatori si observatori :)
|
ahahaha:)) nu te lua dupa astia , ia legatura cu APV si iti dau un formular de inscriere:)
|
ms ms YZF.si PSYCHO mi-a promis asta vara ca ma ajuta sa intru cand ne-am intalnit la fever dar cred ca ma uitat:)) am sa iau legatura cu mihai zilele astea si discut cu el detaliile
|
Te astept ZBUF pe la mine sa iti explic ce si cum. YZF-ule daca poti adu un formular de inscriere maine si suportu ala si un stiker pt mine k o sa il dau jos pe cel de pe masina ca pun parasolaru de luneta si vine peste
|
aaaa. .. nu cred ca ai discutat cu mine .... nu stiu eu sa fii promis cuiva sa il bag intr-un club de care nu apartin ... poate gresesc...
|
intr-adevar PSYCHO,nu a fost tocmai o promisiune venita din partea ta.daca iti mai aduci aminte asta vara la FEVER la vila celor de la SPEEDLINE,mi-ai spus ca vei incerca sa pui o vb buna sau ceva de genul asta la niste persoane cunoscute.imi fac MEA CULPA in fata ta si sper sa nu te fi suparat pe mine:P
|
nu nu stai calm .. dar acum chiar nu-mi aduc aminte .... si nu asociez numarul / nick / masina cu o fata deci ....
|
sa ma descriu asa pe scurt....logan alb,baiat brunet si vesel:))parca am fi la matrimoniale si la fever ma tot plimbam cu atv-ul lui FUGU cu o tipa bruneta din navodari.sper sa iti aduci aminte.
|
aaa gata imi aduc aminte de tipa .. da de tine nu ....
|
:)))) ce penal.....:))) reihan.....citeste aici...
|
taci ca nu mai citeste ... ca intra f f f rar pe forum ...
|
pai dau eu linku frateeee.....sau te prezinti cu ceva la baiatu'
|
ERY de parca u nu o retineai tot pe tipa :)))) hhahaa sa fim seriosi :))) dak retineai baiatu in loc de fata e grav :))
|
Quote:
|
Buaaaaah...e combinatia mea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning