![]() |
|
Re: Diverse discutii
permis,masina,si completarea unui formular...care sa face la billa bucuresti...nu stiu care din ele :D
|
Quote:
|
eu asa stiam...probabil ca s-a schimbat...
|
Donule ajuta-ma sa ma inscriu si eu in NSL. pls
|
apropo de vreme naspa,am fost azi la un accident la MOARA NOUA. Naspa rau,5 morti si o SKODA SUPERB facuta zdrente.... Air-bag-urile au inutile
|
lasa ca am vazut si io unu acum pe DN1 de am incremenit la volan ... era un ford focus care a ingramadit o alta masina in niste pomi ...air-bag-urile ... inutile .. descarcerare....pompieri ..
|
cred k au azi peste 7 accidente nasoale...din cite am vazut eu...vreo 2 pe la romanesti......si cred k mai urmeaz.... se intorc bucuresteni de la munte
|
da ... era de asteptat mai ales ca ploua...
|
e lapovitza :mrhappy:
ziceti ma cu intalnirea aia ... :rolleyes2 |
eu vin normal.
|
TNG .....2 sau 3 Astre G.....stii cine!!! ce zici? :)
|
buey tre, ti-am zis ca recunosc ca CTR se tine bine pe circuit. dar de aici..pana la a fi "pt puristi" and others..si sa bagi date din alea.... eu ti-am zis :P wake up. cand visam japoneze ca 300zx twin turbo, am citit destule si am ajuns la concluzia ca sunt facute pe monitopr, fara pic de suflet, fara designer, fara sa fie si finisate la interior :)))
ieftin si in scurt timp. asa s-ar traduce. toti baga motoare usoare de tunat, turbo, numai ei baga vtec. motor bun, de altfel... dar la limita. ca si s2000. motor bun. asina trage bine. dar dupa aia ce faci? o vinzi si iei alta. eu sunt fan vag..dar stiu sa ma uit si pe langa. adu ctr ala si vedem dupa aia o cheia ce si cum. un 400m..ne uitam la interior la mine, la optionale...si la finisari si vedem ce mai zici. nu ti pare aiurea ca peste tot GTI e testat cu CTR?? nu tu ziceai ca vag sunt praf? eu zic sa vedem nr de maisni vandute..si sa nu ma iei cu mai bine mai rare ca sunt priginale ca asta e vorba celor care nu mai au dovezi. o masina buna se vinde. vrei sa imi spui ca daca e plin de CTR pe strazi tu nu ti-au lua ca e prea desa vazuta? lool.. ai avzut cate GTI ti-am adus la sala? toti multumiti de ele.te iau la olanesti sa vezi 30 de GTI? 5 S3? sa mergi cu ele sa vezi ce inseamna? peste CTR ce mai stie honda? sa se lupte cu S4, cu RS4..cu S6 cu RS6, cu S8..su S5...? are ceva? cu R8 mai zic? japonezii aia in afara de culori ca papagalu', drift (ca nu stiu sa emarga cum trebuie pe curbe) si nos (apesi un buton si ai xxx cai..cat de stupid poate fi? daca vrei cai..muncetsi..baga modificari) ce mai stiu sa faca? cate R32 cu turbo stii? si cate japoneze? da, stiu, sunt fiabile, dar cine s emai uita in zilele astea la asa ceva? toate sunt fiabile.... a trecut vremea oamenilor care tin masina 1000000000 km si 50 de ani. platicul nu tine atat. cauta HPA romania pe youtube. vezi ce poate un r32 din Buc cu turbo. uite aici https://www.youtube.com/watch?v=tasq96nIEwQ vrei motoare fiabile? ai 50> de ani? atunci ce tot pupi in cur honde? iti place un civic normal? ai avzut tu CTS sau Civic diesle facut la 200 de cai cu turbine si alte prostii? nu...de ce? ca nu se ataseaza nimeni de chestiile astea. la design putini sunt cei care s einnebunesc dupa ele. pana la urma, eu chiar vreau sa iti iei CTR (stii ca mereu trag de tine) ca sa am concurenta...sa impingem performanta in sus..dar de aici pana la avedea zeita maisnilor in ea... eu, de ex...ma bate gandul serios in 2-3 ani (sau cand s-o lasa cu familie) sa iau primul RS4. da..ala break. cine il vede nu da 2 bani pe el...avant..break...si te HURUIE la orice viteza. alearga porsche pe autostrada de nu se vede. hai citeste postul distant, si nu mai bate in teava cand faca galagie cu fete :P uite promit cand ma plimbi cu CTR sa gandesc distant si la rece. deci? cand ti-l iei. ps: tre sa recunosti ca in toate testele dintre new S3 vs CTR, S3 a pierdut 75% din cauza pretului mare. 265 de cai si quattro fara de 200 si FWD, si cum sunt finisate interioarele nu prea se compara :P..plus ca si la exterior arata f bine S3. la fel a fost si cu S3 8L cum am eu. pretul il cam tine departe de nr mare de vanzari. ca 1.8T poate 400 de cai fara prob. vezi mah cat am scris pt tine? ma dor draq degetele. |
nu mai pot da edit.
asta arata mai bine ca modelul nou: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/55077-vand-honda-civic-type.html deci costa cam cat am dat eu pe S3. ai 2 zile sa ma convingi sa fac schimb cu omu' :) sau sa vand S3 sa cumpar CTR ala. baga ! vb f serios. |
Quote:
De obicei ne gasesti la Sala Sporturilor seara dupa ora 20 si in weekend. Da-mi pe privat nr. tau de inmatriculare. Am impresia ca te-am mai vazut prin oras, oricum. Bafta! |
Quote:
Pe aceasta cale vreau sa-l rog respectuos pe M3lc sa dea jos stickerul cu NSL. Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning