![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
1 Attachment(s)
va rog sa imi face-ti un tuning cat mai bun la ea deoarece vreau sa incep un proiect frumos cu ea....
pentru inceput vreau buza de la spoileru fata vopsita in culoarea masinii bandou de pe spoileru fatza vopsit tot in culoarea masinii grila fara semn neagra cum e a mea capota prelungita peste faruri...badboy look si oglinzile negru lucios nimic mai mult.... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
e bine mersi dar vreau bandou sa ramana nu eliminat vreau doar sa fie vopsit in culoarea masinii si grila sa fie cu 2 linii si oglinzile negre...
|
1 Attachment(s)
Sper sa-ti placa :D
|
e perfect...mersi
|
Salut.Daca sunteti draguti as vrea si eu la break-ul meu o vopsea alb-nova,un bad boy look si cat mai clean,fara abtibilduri si alte chestii.Dupa asta vreau o comparatie si cu barile vopsite alb.Va multumesc.
Poze alegeti de aici ce va ajuta,si care credeti ca se potrivesc pentru modificare. https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ml#post3237127 |
5 Attachment(s)
Salut. Se poate un pic mai joasa ,niste pleoape capota, prelungire spoiler , un luciu si alte idei venite de la voi . Ms
|
1 Attachment(s)
daca ai pune poze facute cu un aparat foto ar fi cu totul altceva
|
Quote:
pe seara cred ca e gata |
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1464336 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc , baieti . Daca se mai poate niste poze modificate cu ea ar fi mult mai bine :) . Salut
|
cerintele de pe cateva pagini in urma se pot onora? as dorii si niste jante toora t940 daca se poate, multumesc
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning