![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
mihai eu am nevoie de o statie buna ..adica sa isi faca treaba...merg zilnic pe drumuri externe si de asta am nevoie...as fi interesat de o statie pana in 500 ron ...ce imi recomanzi? ms
Quote:
|
Quote:
Sau daca vrei sa dai 500 lei numai pe statie inseamna ca iti permiti sa iei si ceva firma (Midland Alan sau TTI). |
am eu o statie buna...e bun bun ..aproape noua...e de 9 volti ..sper ca am scris bine..din nicolina vb pana la targu aproape... vreo 350 fix pe ea..faci proba tot ce vrei...statie cabluri microfon si antena..0749316249 daca te intereseaza si vii si ii faci proba..e Bytrex pro-m4 daca nu ma insel
|
:)) bytrex-ul ii 300 ron noua , nu glumesc !!
|
merci pt informatie :) ..asta are 9 v in loc de 4. :"> si e cu tot cu antena
|
seara all , deranjez cu o intrebare , ar fi interesat cineva de sablarea jantelor sau a pieselor auto , sablare cu nisip ..... momentan e doar o intrebare :P
|
da ,am eu 2 jante de sablat !!
|
si eu as avea vro 4.....
|
sablat..vopsit etc? eu as fi interesat sa imi reeditez mak-urile 5ever 8)
|
Quote:
are cineva vreun cauciuc 195.50.16 sau 205.50.vreau sa trec la talon de 50 dar mie frica sa nu imi atinga pe fata in aripi.daca ma poate ajuta cineva.imi trebuie doar de proba |
am eu 2 anvelope 205/50/16 uzate la maxim si ink 2 anvelope 195/60/15 cu acelasi grad de uzura .. bune pt joaca
|
Quote:
|
Quote:
|
Va adunati la o joaca? 8)
|
Da ti-ai scos masina din service?