![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Mii de scuze....nu am stiut ca e topic separat si pentru manga:)
|
4 Attachment(s)
Sunt incepator in ceea ce priveste virtual tuningul deci nu fiti prea duri daca se poate :???:
In prima poza este masina mea ,cu care m-am 'jucat' putin si astept niste pareri daca se poate iar cea de a 2-a poza este challenge-ul cu Jetta Astept niste parerei si niste sfaturi va rog , luati in calcul si faptul ca sunt incepator , desigur:D |
Quote:
dar sa ai mai mare grija cum selectezi lucrurile:D:) bafta in continuoare:D |
Quote:
@fiat la umbre se putea mai bine, jantele nu se potrivesc pe masina, ar fi mers ceva racing si ti-au mai ramas urme din culoarea veche. @vw la jante trebuia sa fi mai atent la selectie, a ramas urma de la trapa si restu` il stii deja. Repet destul de OK pt un incepator. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
dupa cum am spus ...vine si corado facut de mn sper sa va placa(sunt incepator la brushing):D:D
|
2 Attachment(s)
Inca o lucrare, pareri ?
|
1 Attachment(s)
Inca WIP....vreo 20% completata....sugestii...pareri...idei...???
|
@myaytza aici se posteaza lucrarile wip https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...-progress.html
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
bemve:)
|
I luv it :X
|
Quote:
Ai lasat-o mai jos, i-au pus niste jante, si ai schimbat background-ul, si nici ala cum trebe, ai copaci in luneta, si geamurile laterale. Reflexii de exterior, cand masina ta e in interior. |
Cam asa ceva dar macar arata bine numaru de inmatriculare :D macar daca scriai altceva pe el sau daca ii modificai macar spoileru din fata il mareai si ii dadeai putin warp sa il modifici in rest imi place bravo! eu sunt +Pro
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Salut ! Pentru inceput puteai sa aduci bara fata la acelasi nevel cu pragul si bara spate , nu una mai sus una mai jos ca nu e caruta :)) si parerea mea , bara spate e foarte urata, ma refer la model ...dar gusturile nu se discuta :) aaa si cand faci geamurile negre, inegreste mai mult pe cele de pe partea cealalta care se vad prin masina .
Nu mai bine ! :D |
2 Attachment(s)
murcielago....
|
imi place mucielargo-ul bravo!
|
@ cannonball : e draguta.puteai sa ii mai dai putin contrast lucrarii,asa arata putin ciudat. grila din fata e cam urata si nu inteleg umbra masinii..adica umbrele.ai doua.. ?:rolleyes2 daca tot vroiai sa faci o umbra mai mare,puteai sa o faci neagra in totalitate si a 2'a,care ai facut-o tu :-) numa' bine;)
|
multumesc baieti....cred ca o sa revin cu un update cu corecturile necesare si poate ceva in plus
|
2 Attachment(s)
m-am intors cu un mustang:D
|
Fear frumos.. dar ai cateva greseli .... la roata fata sofer e ciuntita, , janta rotiii spate e blurry si pe la unele margini ale masinii se mai vad aschii de culoare rosie... in rest e ok
|
Quote:
Mare atentie la selectii, le faci prea in interior, daca ma intelegi.. Bafta! |
Honda CRZ by edl
2 Attachment(s)
|
Re: Honda CRZ by edl
Quote:
|
Re: Honda CRZ by edl
Quote:
|
WIP video Honda CRZ
https://www.youtube.com/watch?v=Qe8K300f4WY Enjoy Ford Mustang 2011 WIP video WIP video here :https://www.youtube.com/watch?v=lNICMceSV9w Enjoy Mitsubishi EVO 8 WIP video https://www.youtube.com/watch?v=AtnrCbRqcMM Enjoy |
Re: Mitsubishi EVO 8 WIP video
Quote:
|
Re: Mitsubishi EVO 8 WIP video
Quote:
|
Superba ! Bravo Pikone imi place culoarea dar jentile in mod special arata foarte bine asa ;)
|
2 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
1 Attachment(s)
are careva o idee cum se face
? un tutorial,ceva.....? |
selectezi cu magic wand textu
faci layer nou copiezi poza peste text, o potrivesti tii apasat Ctrl si mergi in casuta cu layere, unde dai click pe partea stanga a patratelului layerului cu textu ca sa se selecteze apesi Ctrl+Shift+I sa se inverseze selectia dai click pe layeru cu poza, si apesi Delete. |
2 Attachment(s)
ce spuneti?
|
@PIKONE, frumos design si brush bunicel, dar bara e off si interiorul blurat rau + off + iluminat incorect. Rusine ca nu le termini cum trebuie!
@cannonball, ai luat masina cu reflexii de indoor si ai pus-o in bg outdoor care mai este si off pe deasupra. Fail. |
2 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
chiar frumos...felicitari
daca nu te superi iti dau un sfat....lucreaza la rezolutii mai mari...o sa vezi ca o sa fie alta poveste (eu sb 3500X2000 nu lucrez si am lucrari facute la 6000X ) |
2 Attachment(s)
Swift:> ---->
|
nimeni.. nimic?
|
Quote:
Anyway , keep up the good work ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning