![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
Mi-am cam iesit din mana
|
4 Attachment(s)
Felicitari tuturor pentru masini\poze !!!!
|
3 Attachment(s)
E30. Printre poze este si un fail, va dati voi seama care...:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tis-ul de unde ai luat motorul de bmw?
|
3 Attachment(s)
frumoase masini baieti
acum ca tot a venit iarna si hibernez in casa am zis sa ma reapuc de sllr dar din pacate mi-am iesit din mana rau si revin cu un e 30 |
9 Attachment(s)
scuze de dublu post dar vad nu prea este activitate deloc pe aici asa ca mai pun si eu un bmw pe care am facut 2 proiecte unu de drag si unul de drift si s-a dovedit foarte bun pentru ambele proiecte
|
2 Attachment(s)
Back in business 8)
|
1 Attachment(s)
Scuze de dublu post :oops: da p'aici bate vantu'
|
1 Attachment(s)
Nu mai este ce era..
Dupa ce au plecat "batrani" s-a dus si forumu asta.. Sa nu fiu chiar total in off,pun o poza cu o pisica in lucru.. Attachment 2898825 |
3 Attachment(s)
..poate o sa isi revina... Pun si eu 3 poze. O sa incerc sa postez si eu mai des.
|
@batman şi nsx-u' lui pus pe burtă:
DAMN SON ! |
3 Attachment(s)
Astea-s strazi malefice Conduse de diavol, Si am un sfat pentru tine Nu te da in spectacol, La fiecare colt e plin de Sifoane si gabori, Si cand o arzi prost, Asteaptate la gabori l |
Quote:
|
1 Attachment(s)
batman :shock::shock::shock:
KrYpToN Arata bine..;) Bimmer. |
4 Attachment(s)
am încercat şi eu un nsx.
Attachment 2899150 Attachment 2899151 Attachment 2899152 Attachment 2899153 |
1 Attachment(s)
Hop si eu.
|
2 Attachment(s)
Quote:
M1 Attachment 2899798Attachment 2899799 |
5 Attachment(s)
Multumesc baieti, chiar nu ma asteptam sa va placa asa de mult NSX-ul ala.:lol:
Aveam un e34 misto in joc, da' cand sa ii fac poze nu merge sa intru pe mape, imi da crash.Pana fac jocul din nou (maine:lol:) va pun niste poze pe care le mai aveam prin pc si nu stiu daca le-am mai pus. (unele au photoshop,unele nu) |
1 Attachment(s)
E oribila poza... Si masina la fel, texturi oribile, da e singura care am gasit-o sedan... Meh, e facuta in graba. :D
|
5 Attachment(s)
Salut baietii pasionati de " fiare "
Vreau sa tin un moment de reculegere pentru Paul Walker. Actorul Paul Walker, cunoscut mai ales datorită seriei de mare succes Furios şi iute, a murit într-un accident de maşină ieri, în apropierea oraşului Los Angeles. Actorul era pasager în maşina unui prieten, amândoi în drum spre un eveniment de caritate organizat de asociaţia lui Walker, Reach Out Worldwide Maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipajelor de salvare. Attachment 2900655 Nici acum nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva. Am fost de-a dreptul socat cand am citit. Attachment 2900656 Attachment 2900657 Attachment 2900658 Eu tot nu pot sa cred ca nu mai e, nu mai am cuvinte , nu pot sa descriu sentimentul . El nu va murii niciodata, va fi vesnic in sufletele noastre. Acum esti printre ingeri , Dumnezeu sa te odihneasca in pace Paul. Attachment 2900659 |
1 Attachment(s)
Asa este, cand am vazut pentru prima data am zis ca este vreo gluma proasta... din pacate nu era. Am o mahnire in suflet pentru ce s-a intamplat in aceasta zi, chiar nu trebuie sa se termina asa. Poate daca acel Porsche GT nu exploda din cauza fisurarii rezervorului, acest om inca era printre noi continuandu-si viata alaturi de familia lui si de fata lui de 15 ani, facand filme in continuare. Este o zi neagra pentru toti pasionatii de masini, chit ca va place ori nu seria Fast and Furious, sigur l-ati m-ai vazut ori ati auzit de el. Pentru mine a fost si este un idol in continuare. Asa cum am mai scris si prin alte parti, Paul acum se intrece cu Dumnezeu, inca conducand al lui Nissan Skyline. Odihneste-te in pace Paul Walker. :cry:
|
Cand am intrat pe net si am vazut stirea asta, am zis ca e un cacat, baga si astia niste prostii ca sa atraga lumea. Am dat un "sarci" pe google dupa "Paul Walker" si toate raspunsurile ziceau acelasi lucru: "Paul Walker dies in a horrible accident". Am ramas prost...
Asteptam cu nerabdare Fast 7 si chiar ieri seara au pus o poza cu Brian, Dom si Roman... Nu cred ca vor mai lansa filmul, iar daca il vor lansa, nu va mai avea nici un farmec fara Paul... Sa se odihneasca in pace! P.S: am vazut pe net o poza cu un barbat cu fata "despicata" care se zice ca ar fii Paul. E oare adevarata? Seamana oarecum, dar e prea desfigurat si nu pot zice exact. Poate a mai vazut-o cineva care are "balls" si are ochiu' mai bun ca mine si poate confirma. PPS: pentru cine nu stie, soferul era Rodger Rodas. |
1 Attachment(s)
....Cica asta e poza cu P walker de la morga......care s-a dovedit pe urma ca e un fake si am editat..
|
Nu e Paul Walker nici să-l bați cu biciu'..
Nici mort nu-l lasă în pace. Au apărut deja fakeurile.. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Inca nu pot sa cred, este idolul a milioane de oameni,printre care ma aflu si eu. A inspirat o multe de oameni, pe mine m-a facut sa-mi placa masinile, m-a introdus in aceasta lume, din aceasta cauza deabia asteaptam sa imi iau permisul.Sentimentele sunt prea puternice. Acest om trebuia sa ne mai incante o perioada de timp cu filmele lui, si doar cu prezenta lui. Acum lucreaza la masinile lui, si cred ne vegheaza pe fiecare din noi cand suntem la volan sau ca pasageri. Rest and Race in Peace ,Master.
|
Mare pacat de Paul Walker. Chiar nu am crezut cand am vazut prima data stirea pe fb. Naspa rau ce s-a intamplat......:sad::sad::sad:
|
Am vazut prima data stirea azi dimineata, Kid is pusese status ceva in genu : "R.I.P Paul Walker". Prima reactie a fost ceva in genu' "Ba. Asta suta in suta are chef de caterinca" da bine era daca era asa... Statusul avea un link atasat catre Dailymail, unde am vazut stirea. ...Foarte mare pacat, intr-un fel parca seamana cu moartea lui Tevzadze, masina condusa de prieten apoi prietenul face accident si pasagerul moare nevinovat, in cazul asta si soferul.
R.I.P Paul Walker, sper ca unde e acum, face liniute cu ingerii.. |
Da, intr-adevar, moartea e asemanatoare cu cea a lui Giorgi Tevzadze, si ca persoane erau asemanatoare... Paul, la fel ca Giorgi, ajutau persoanele nevoiase. Pentru cine nu stia, si Giorgi Tevzadze avea infiintata o fundatie de caritate...
Am citit undeva ca totusi Fast 7 e deja filmat, trebuie sa ii faca doar efectele speciale si alte treburi, si ca va fii un "tribut" pentru Paul Walker, dar nu stiu daca e adevarat sau nu... |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=rv8C1wjbsKw Parerile sunt impartite..din ce stiu eu..e filmat doar jumate din film..recent s-au strans actorii pentru a continua filmul, dar inainte sa se apuce de filmari..Paul s-a stins. In primul rand vor trebuii sa gaseasa o metoda extrem de buna sa-l scoata pe Paul dupa jumatate de film , apoi banuiesc ca data lansarii v-a fi modificata, va intarzia .. Se spune ca Dumnezeu a facut alegerea corecta, dar cine poate sa-l inteleaga ? Scriu aceste randuri si tot nu-mi vine a crede ca nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l ierte, odihneasca-se in pace! |
Multumesc Dary pentru postu sters..
raman dator la tine.. |
|
2 Attachment(s)
|
Are cineva Loganul lui Maryus dar sa aiba capota normala, sa poata fi vopsita ?
|
3 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Buna seara...de azi 05.12.2013 incep si eu sa fac masini pentru slr2.Bafta tuturor.
|
2 Attachment(s)
Frumoase masini baieti !
sa nu fiu offtopic : |
3 Attachment(s)
Haideti macar de sarbatori sa ne reunim o data!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning