![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
4 Attachment(s)
Nu am mai postat pe aici de cel putin 4 luni , 4 luni in care am mai invatat chestii noi intr-ale vt-ului. M-am uitat ieri prin galeria de creatii ale mele si am vazut un mitsubishi supra saturat si cu jante strambe pt care am fost destul de crititcat aici pe 4tuning.Azi de dimineata am inceput din nou la acel mitsubishi.In ordinea de la stanga la dreapta : Stock , Kitschy tuning ,Proto Version,Final Version.Sper sa va placa .
|
hmmm ... un pas destul de mare si promitator ... masina arata mai mult decat bine ... sincer puteai pune plasa sau alte elemente in masca ... ai rotunjit coltul geamului spate dar prin geamul lateral fata se vede ca pe partea cealalta a ramas original ... in rest e bine ... bafta in continuare ...
|
2 Attachment(s)
Lupo GTI......;)
|
3 Attachment(s)
una de la 4tuning day:evil:
|
Raresh => BRAVO ! Lucrarea este foarte frumoasa ! Tine-o tot asa :wink:.
AdY9005 => Ce pot spune ? O lucrare de nota 9.95 :d frost_dani => Mai frost, e ciudatica masina ! Ai cateva greseli ... dar ideile sunt bune, realizarea insa nu e ca la alte masini ale tale :wink:, se putea mai bine ! |
2 Attachment(s)
......comentarii va rog ..........pls :D;):)stiu ca roata fata e bluryy
|
Quote:
Ce ai modificat tu la masina asta? Ai coborat-o, i-ai pus niste vinyl-uri total aiurea, un intercooler stramb, o capota de carbon ireal, niste pleoape de carbon ireal si facute din topor, plafon de carbon ireal, o janta spate plata, o janta fata blurry si o priza in spoiler... ca un capac de vizitare a unei tevi de PVC. Am stat si m-am gandit ca unii dintre voi chiar cred ca-i va pupa cineva-n cur doar pentru ca lucreaza 10 masini pe zi, dar am o veste (proasta) pentru voi: in cel mai bun caz, o sa primiti NUMAI SUTURI IN POSTERIOR, iar in cel mai rau caz, vacanta 7 zile. |
6 Attachment(s)
nuj ce am facut :D hai ca le pun acu :D
|
3 Attachment(s)
........................
|
bah tu esti prost???...cum draq mah sa pui spoiler de fata pe spate....shi app ar trebui sa fii banat pt asa ceva....ai copiat de pe o mashina gata facuta....omul ala nu a muncit atata ca sa vii tu mai smecher shi sa furi de pe mashina lui...
|
imi plac mult jentile cam seamana cu cele ale lui pufy dp acelasi nissan
si selectile cu ce le ai facut?cu toporu sau cu cutzitu?:lol: |
la mine nu comenteaza nimeni ?
|
e calumea mah Leeloo...interioru e cam kitsch oricum :) no offence
|
nu ma supar da zi-mi ce te face sa crezi asta
|
pai..daca imi permiti mie sa comentez....inteleg ca vrei sa fie sportiva...dar dupa mine nu se potriveste volanul....carbonul ala este textil? ca al reaq are cusaturi.....si pe usa nu este acelasi material? ochiul meu zice ca este dar tu nu ai mai facut carbon (textil) si acolo...alt detaliu taranesc > imaginile cu oile (doar o parere personala). simbolul de pe scaune mise pare putin...afara din context (iar..o parere personala). exteriorul e f bn. stiu ca o sa raspunzi cu un ''gresesti, esti tu orb si nu e asa'' sau ''asa am vrut sa fie'' dar am zis ca deh...sa imi fac datoria fata de propria mea constiinta si sa incerc sa ajut. nrk;)
edit: p.s. ai postat masina la 13 si la 16 ai postat iar ca nu iti comenteaza nimeni. poate daca ai fi asteptat mai mult timp posta cineva. nu ''poate'' ci ''cu siguranta'' ar fi comentat cineva. dar tu totusi tiai facut simtita prezenta in mod enervant, cu un post idiot. mai exista si oameni cu slujbe sau scoala;) nrk again;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning