Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

Tomas_SlrR 28-10-12 18:06

Re: Masina Mea Virtuala V2

Plesa - ok
Darius - da este de vanzare ... te intereseaza? :D
Plesa - multumesc ... nu te intereseaza Corrado? :-)

Tis-ul 28-10-12 19:09

3 Attachment(s)
-Tomas_SlrR- arată foarte bine Corrado, mă bătea gândul să îmi iau unul, dar am ales japoneză. baftă la vânzare!
-DariusAlexandru- ce culoare splendidă:oops:! arată foarte pizdos așa înalt și cu jante de tablă :lol:. arată-ne și nouă jantele!
-Plesa- arată foarte bine Datsun-ul, baftă la vânzare! ai grijă cui îl vinzi!
-jurec10- îmi pare rău că nu am ajuns, am avut multă treabă week-end-ul ăsta.. data viitoare promit că voi fi prezent !
-Cristi.megane- arată foarte bine Supra, baftă cu ea! îmi place cum e aranjat interiorul.
-ViorelP- n-am putut să ajung și eu cu E36-le, că făceam niște poze... am luat și eu o d-asta ca a ta, să văd ce reușesc din ea..
-balint- baftă cu mașina în continuare.
-UserName615- baftă cu Nissan-ul ! evacuarea la E34, unde este :lol: ?
-Rid3r*RaCe- mamă câtă rugină e pe e46.. ce să zic, baftă cu el! (văd că ți-ai mai revenit un pic)

Am zis să văd ce înseamnă experiență cu mașini japoneze:
-Nissan Silvia S15;
-gri închis spre negru;
-înmatriculat în America;
-motor SR20DE, 165 hp (121 kW), ~170.000 kilometri rulați(va rămâne acesta);
-discuri de frână față-spate Brembo și etrieri Brembo;
-finală sport cu două ieșiri;
-va fi de stradă, chiar de zi cu zi, dacă se dă E46-le.

Attachment 2595903Attachment 2595904Attachment 2595905

cretu_bs 28-10-12 19:21

1 Attachment(s)
M-am jucat putin !
Acum anvelopele fata=fail:))Attachment 2595939

tabokubmw 28-10-12 19:28

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5225929)
M-am jucat putin !
Acum anvelopele fata=fail:))Attachment 2595939

Fata:))? ai tractiune fata pe bmw?

cretu_bs 28-10-12 19:29

Spate ! SCUZE !

tabokubmw 28-10-12 19:30

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5225942)
Spate ! SCUZE !

:D....

ViorelP 28-10-12 19:41

7 Attachment(s)
Tis-ul: pacat...Distractia a fost maxima.Arata bine masina, imi place.Si da bine de tot pe negru.Cand o termini trebuie NEAPARAT sa facem niste cadre frumoase.Black & Red :D.
cretu_bs: ai bani de anvelope aa? De ce nu ai venit la jurec ca am stricat la anvelope MOCA o gramada..Aveai de unde alege.
jurec10: jurec a fost senzatie.Ma bucur ca am venit.Am ras, ne-am distrat, au fost si mici incidente, a fost frumos.La mai multe.
Darius: o sa mai facem si alte cadre darius :D.A fost frumos, mie unu mi-a placut.
Tomas_SlrR: Da a fost distractie.Pacat ca ai stat putin cu noi.

Alte poze de la inaugurare.

Grid28 28-10-12 19:52

3 Attachment(s)
Nu am mai postat cateva zile, am cautat masina.. Golful numai poate fi salvat, a ars destul de mult si caroseria e coapta calumea si indoita.. Asa ca am luat o masina din targ de aici, un E36 316i, numere de germania.. Dotari standard.. Stiti unde pot gasi jante din astea ( in ce pack)
PS: am rezolvat cat de cat problema cu fraps.. Setarile sunt facut la placa, eu vad exact cum ar trebui, numai ca pozele nu ies :|

Tis-ul 28-10-12 20:24

Quote:

Originally Posted by Grid28 (Post 5225978)
Nu am mai postat cateva zile, am cautat masina.. Golful numai poate fi salvat, a ars destul de mult si caroseria e coapta calumea si indoita.. Asa ca am luat o masina din targ de aici, un E36 316i, numere de germania.. Dotari standard.. Stiti unde pot gasi jante din astea ( in ce pack)
PS: am rezolvat cat de cat problema cu fraps.. Setarile sunt facut la placa, eu vad exact cum ar trebui, numai ca pozele nu ies :|

vin cu modu' lu' Franco, cel de e36 M3.

PS: Am uitat să precizez că Silvia mea are arcuri H&R Ultra Low. Urmează ca mâine să trec pe la quick_silver și să iau și amortizoare.

Sashaabb 28-10-12 20:38

Salut , numele meu este Sasha am 24 de ani si sunt din serbia , am vazut de ceva timp acest topic si mi.am propusss sa cumpar si eu o masina , eu am ales un M5 mai vechi este putin cam masculinn dar asta este alegerea mea, !

Povestea incepe asa :

Am vorbit cu un prieten care avea un m5 98 , m5-ul arata foarte bine , am discutat cu el despre pret deoarece a fost lovit , momentan masina nu are capota si spoilerul fata , are un motor de 2.5 Diesel 350 CP , am discutat cu acel baiat si mi.a lasat masina la 3500 Euro ,

Scuze pentru pozeee :o3 apropiatii si voiii

http://www.flick r.com/photos /65134297@N02/81320 68115/in/photostream/
http://www.flic kr.com/ph otos/651 34297@N02/8132068641/in/photostream/
Vreau pareri si sfaturi , bune ! :x

sYdanyel 28-10-12 20:49

Tomas : Vandut la mine ! Maine vin dupa el .

ViorelP 28-10-12 21:58

Sasha: pai ori e M5 ori e diesel :).

Plesa 29-10-12 10:48

3 Attachment(s)
A venit inlocuitoare pentru Datsun!
Mini John Cooper Works
Motor: 211cp, 1598ccm, consum 6,6l/100km(7,1l/100km)
Culoare: Verde British Racing
Interior: Piele, volan cu padele+alte optiuni
Pret: 38876 euro

cretu_bs 29-10-12 12:53

Quote:

Originally Posted by ViorelP (Post 5225963)
Tis-ul: pacat...Distractia a fost maxima.Arata bine masina, imi place.Si da bine de tot pe negru.Cand o termini trebuie NEAPARAT sa facem niste cadre frumoase.Black & Red :D.
cretu_bs: ai bani de anvelope aa? De ce nu ai venit la jurec ca am stricat la anvelope MOCA o gramada..Aveai de unde alege.
jurec10: jurec a fost senzatie.Ma bucur ca am venit.Am ras, ne-am distrat, au fost si mici incidente, a fost frumos.La mai multe.
Darius: o sa mai facem si alte cadre darius :D.A fost frumos, mie unu mi-a placut.
Tomas_SlrR: Da a fost distractie.Pacat ca ai stat putin cu noi.

Alte poze de la inaugurare.

As fi venit dar fara far nu prea cred ca aveam cum..

jurec10 29-10-12 15:27

Salutare tuturor!

Vreau sa spun ca m-am simptit foarte bine alaturi de voi la inaugurarea pistei.Va multumesc pe aceasta cale celor care au fost prezenti si imi pare rau pt cei care nu au putut ajunge.

E36-A fost spalat si pus la pastrare pana la urmatoarea escapada!

Bafta tuturor!

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning