![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
racingcars- o sa pun unul mic, am last-o jos cat am putut, dar zi si tu cum ca poate mai pot altfel...eu dau click stanga pe suspensii si las pana jos
baieti, am vazut ca voi ati vorbit de reflexii, si pe mine ma deranjaza, cum pot sa o fac mata? |
Quote:
|
5 Attachment(s)
ms de reflexii, le-am si incercat pe un Ford Focus facut de aseara. Stiu ca veti spune de body kit, dar ii sta mai bine cu ceva pe el decat stok, oricum...avem acolo o garmada chestii pe care i-le puteam pune si nu cred ca e chiar asa de neam prost pt ca nu a meleroane mari pe el
P.S.- este suficient de jos? |
Quote:
|
Quote:
E frumoas skyline-ul ! Ps: Baieti,am nevoie de un Honda S 2000. Dar unul bun va rog |
2 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
buna seara am revenit si eu cu un skileyne r33 :D black chrome
|
3 Attachment(s)
@quick_silver2: Da-i culoare.
@Dms628 Nu imi place bara din fata si jantele. Mi-am rezolvat cu reflexia:twisted:, si ca bonus o Honda S2000 Ce ziceti? |
incearca alta culoare radule
|
ANDR31 - super pj deci n-am ce zice.... cred ca cel mai reusit pj ... super tare.. si fumu ala rosu .. excelente pozele .. excelente
Radu - bv'o frate .. imi place s2000-ul , nu intelel faza cu reflexia .. pana acum stralucea acum e mata=)) mie imi place oricum.. dar urat fordu ala.. radu_cainamisir - deci imi place bmw-ul ala portocaliu mai exact imi place prima poza pe traseu.. si fordu ala al tau nu sunt iesite pozele .. tu faci pozele cu click dreapta de la mouse si invarti de mouse ca sa vezi din fatza .. nu e bine si asa nici o data nu o sa iti iasa poze misto .. apasa F9 sau F10 si o sa iti dea free camera si o misti tu pe acolo faci poze dupa pamant si ca sa fie si mai frumoase dai zoom mult si dai camera in spate .. o sa se vada bestial :) dms - super masina.. te-ai cam luat dupa mine cuc adrele asa intunecate:) ce nu imi place mie de la toti : golfu ala albastru , naspa pozele , fordu lu' radu.. r34 si poza aia cu bmw-ul ala portocaliu cand iese fum din el .. e toootaal esuata poza aia.. total.. Va Salut :) |
mda...decat ca sunt plecat pana luni am laptopul cu mine si am uitat mouseul:)) asa ca nu prea ies pozele bine, app ce spui tu acolo ar fi f2 atunci cand camera se pune intr-un loc si tu te poti plimba cu masina cat vrei?
|
Quote:
|
radu_cainamisir - ma care stie mai multe despre slrr ? eu sau tu ? ma enervez cand cineva imi pune la indoiala cuvintele . apasa dreacu F9 si o sa vezi ca o sa poti sa misti camera aia . imi spui tu mie de F2 :-j taci din gura aia daca nu sti toate tastele
|
4 Attachment(s)
Honda Civic EG6
|
3 Attachment(s)
Plymouth Cuda
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning