![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
10x for the comment. Acum stiu unde gresesc , sper sa nu mai fac aceleasi greseli...
|
Daca e masina cam blurry cum o rezolv sa se vada mai bine?
|
2 Attachment(s)
Ii place cuiva caruta asa?:D
P.S. astept comentarii de toate tipurile ca vreau sa invat din greseli |
Mai lucreaza putin la umbra de sub masina si la spoilerul din spate
|
Quote:
|
@aaronnel: man de cand ma stiu pe forumul asta nu am "copiat" nici o masina si de ceva vreme incerc sa fac numai brush:D
Defectele pe care le stiu eu sunt in nr de 4 mari si late de restu va rog sa imi atrageti voi atentia: -umbra ireala -janta fata = janta spate -spoiler spate blurry -scris pe masina "panacota tuning" ireal In afara de jante restul le-am vazut cam tarziu. Apropo man 10x for the comment ma bucur ca iti place masina:D |
2 Attachment(s)
un coment.............
|
sebi2 -parka faceai si lucrari mai bune .....selectii strambe....vopsea cam ireala..spoilerul fata nu vine bine ..parka vine in pamant ..ai vopsit jantele aiurea nu are nici o leg cu culoarea masini ....pe la spoilerul spate ..e cam patratoasa :D:):):)..cam ata stu io :D....
|
Quote:
|
panacota...grila fata e prea mare.....roata spate stramba...si arata cam ciudat rotile stand pe nisipu ala:rolleyes2 ...cam atat:D
|
4 Attachment(s)
doua masini de ale mele...nu sunt cele mai recente...da eu consider k sunt destul de reusite...
astept pareri |
ar trebui sa folosesti plasa ... janta spate la astra e plata ... iar la corolla (dak nu ma insel) trebuia sa ami lucrezi la interior ... de ex .. geamul din spate ink contine fostul interior
|
la astra plasa e cam mare ... iar aerisirea din prag nu mi se pare reala ... corola arata mai bine dar carbonu e cam mare ... nu vad rostul negrealii din jurul parasolarului ... mai bine il lasai la culoarea masinii fara sa scrii nimic pe el ... in aerisirea mica departata plasa mi se pare ca vine cudat (poae din cauza reflexiilor care nu sunt f bine facute) ... jantele mi se par prea luminate ... in rest oke bafta in continuare ...
|
2 Attachment(s)
seat ....comm..pls ...il aveam de ceva vreme ..:D
|
-la far km ireal acolo ...trebuia sa pui o dunga subtire neagra...
-partea din spate e cam aiurea cu umbele alea.... -si la bara pe fatza trebuia sa ai mai multa grija cu negru ala care e pe post de umbra...masina in general e bunicik... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning