![]() |
|
Re: Diverse discutii
VIND PIESE GOF 3 VR6 SAU MOTOR CUTIE PLANETARE PUNTE FATA...
Publicat de dragoserv la 3 Ianuarie, 2007 - 06:04. Anunturi auto VIND PIESE GOF 3 VR6 SAU MOTOR CUTIE PLANETARE PUNTE FATA SPATE CU DISCURI 5 PREZOANE GENTI ALIAJ CLIMA COMPLECTA RADIATOARE AIRBAGURI TEL0741646643 0788870674 |
Genti :lol:
|
E vechi anuntul, merci oricum..., GOF VR6 :lol:
Am luat cutia azi. Sa vedem cand e timp la garaj pentru montaj. Vorba unui prieten: "... Octombrie!!!" |
Azi l-am vazut pe Tre pe bulevard :P de 2 ori :P Mergea cam tare :P Trebuie , Tre , sa iei exemplu de la Taz :P sa respecti limita de viteza :P
|
ce culoare sa dau la ursulet? acum e verde metal,e a lui originala.care credeti ca da bine?
|
alb...rosu...depinde acum si de gusturile tale
|
dai un negru dala periculos ...
|
dap... negru.... dar... ia incearca un negru mat..... am vazut un BMW vopsit negru mat in Bucureshti shi arata super..... ursuletzu' asasin.... :twisted:
|
dj vibe ai vizitat linkul pus de mine?
mehigh nu eram atent la indicator, eu nu merg tare in oras de obicei. :) taz, bine fie, astept alte argumente pro reno in afara de faptul ca-s campioni la f1. |
Indicatorul ca indicatorul ... cred ca era vba de Seatul negrul ... el ti-a captat privirea :-P
Cine ma ajuta si pe mine ? am un sist audio Genius 5.1 , din ala de lemn , si la o boza am infundat tweeter-ul ... ma rog , membrana aia ... cum pot sa o repar fara sa pierd garantia...?:mrgreen: Merci |
am inteles k ar merge cu aspiratorul,dar nu bag mana in foc :D
|
Quote:
daca ai din ala sa reglezi cat aer sa traga eu zic sa incerci usurel cu el :D |
Ce facem, mah? Mergem la Plopeni?
|
Sa Mergem !
|