![]() |
Re: Club TICO
Am gasit pagina unuia care vinde super multe jante cu distanta 4x114.3
In caz ca va intereseaza, desi cred ca sunt destul de scumpe: https://www.facebook.com/pages/Ae86w...6478976?ref=hl |
super tare ... jante adevarate dar cred ca greu de gasit la noi ..frumoase foc ..
|
ticalosilorrrrrrr mai facem ieseala anuala pe TRANSFAGARASAN ?
|
salut baieti,sunt pe cale sa imi cumpar un tico,am si eu cateva intrebari generale: 1.la ce bani ma duc toate actele la el sa il trec pe numele meu cu tot cu numere si toate prostiile?
2.taxa de mediu cine o plateste? eu ca o cumpar sau el ca o vinde? masina e din 2000 si taxa e undeva la 300 de euro.pretul masinii e 700e 3.cat e asigurarea la el,si impozitul anual? ms frumos! |
Te costa cam 600 de lei inmatricularea,taxa de mediu o plateste del care cumpara masina.
Taxele sunt mici,impozitul e sub 100 de lei,asigurarea depinde de varsta pe care o ai,cel mai bine o treci pe numele unuia dintre parinti,e mai ieftin. Tico e o masina excelenta,fiabila,daca are si AC e super |
Salut
Ca sa treci masina pe numele tau trebuie sa ii faci: -identificare la Rar 106lei -taxa talon 75lei sau pe acolo -numere daca le pastrezi pe cele ale masini nu te costa altfel 45lei numere aleatorii sau 85lei numere preferentiale -asigurare care pana in 30 ani este foarte scumpa Eu am un tico de 2 ani, 5ani experienta si m-a costat ultima asigurare pe 6 luni 478lei asa ca iti recomand sa treci masina pe numele unuia din parinti. Taxa de poluare o plateste noul proprietar adica tu. Impozitul este 32 lei pe an. Regards |
multumesc pt informatii,am sa revin cu poze cand o cumpar.numai bine!
|
Quote:
|
ia legatura cu Marian 2005 , ca il schimba si el si am inteles ca este mai eftin la ploiesti
|
Quote:
|
Quote:
|
M-am hotarat sa vand Tico, cel din semnatura, 0786463525
|
Quote:
|
Quote:
|
Se mai face EXCURSIA anuala pe transfagarasan ?????????????????????????????????????????????????? ?
poate raspunde cineva |
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning