![]() |
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Quote:
Cornel a spus CLAR: Quote:
Quote:
Cat despre Tajima... diferenta dintre tine si el, e ca el, in cei 62 de ani pe care-i are, n-a facut nicio pauza de 30 de ani in pilotaj, ca tine :) Pilotajul nu s-o uita, dar materialele de concurs, infrastructura, etc. se schimba si nu ai putea sa ma faci vreodata sa cred ca daca te urci pe-o masina de ultima generatie vei putea merge (macar) ca cel care-o piloteaza in prezent. Nu va desconsidera nimeni, Cornele, ti-am mai spus asta inca de cand ai intrat pe forum si-ai inceput sa arunci injurii in stanga si-n dreapta. Nu va ia nimeni nimic din ce-ati facut atunci, ci din contra, eu, personal, citesc cu mare placere povestile voastre, dar tu, personal, ai momente in care consideri ca nici Sebastian Loeb n-are vreun merit pentru cariera lui in automobilism :lol: |
1 Attachment(s)
Viteza pe circuit Pitesti 1985 - Nicu Grigoras si Werner Hirschvogel (imagine obtinuta prin amabilitatea domnului Jigman Bogdan)
|
1 Attachment(s)
Daca tot se discuta despre logan ...
Aici un filmulet : https://www.youtube.com/watch?v=nWyh...ature=youtu.be Offtopic pentru Nea Tibi : weekend-ul asta la Andancata are loc prima etapa din Campionatul National de Motociclism Viteza, unde se da o lupta foarte interesanta intre Catalin Cazacu si Robert Muresan, sper sa nu se cenzurere link-ul http://www.prosport.ro/alte-sporturi...ncata-14185456 |
Quote:
PS : in secunda 2 masi urca pe o masina daca asi avea banii vostri si credema ca INCA MAI POT !!! |
Nici nu ma asteptam la alt ton in raspunsul tau, Cornele :lol: Esti la fel de arogant si ai impresia ca daca noi, astia de-o seama cu copiii vostri, ne-am "nascut in BMW", suntem niste habarnisti, iar tu ai fost singurul "talent" pe care Romania l-a avut la curse :lol:
Daca ai impresia ca prin interventia mea am dat in tine (sau, ma rog, in toti cei care au concurat pe vremuri), iti spun pentru a nu stiu cata oara ca ai o problema in gandire :) De putut o-i mai putea tu, dar cu siguranta nu vei mai fi vreodata competitiv. Crede-ma pe cuvant cand iti spun ca habar n-ai la ce nivel sunt masinile de curse in zilele noastre, chiar si in campionatul national, plin de "miei, behehehe" (ca sa te citez) si fac pariu cu tine pe orice, oricand, ca daca te-ai urca intr-o masina de top de H4, ti-ai frange gatul. PS1: da-mi voie sa nu ma rezum la treaba de mea de moderator si sa ma bag in discutii atunci cand am chef. PS2: nu mai lua totul atat de personal si coboara cu picioarele pe pamant, ca n-ai fi nici primul, nici ultimul, care-si ia grade fara sa aiba nici cel mai mic motiv :) PS3: eu n-am bani, sefu', conduc o Honda cu motorul din semnatura si organizez curse de aproape 6 ani de zile, curse la care am vazut masini de la Dacii canceroase si monoposturi home made cu motor de Oltcit, pana la masini de top.} PS4: pe 28 iunie avem coasta la Craiova; esti invitatul meu, sa stam la povesti, sa vezi cum poate sa arate o cursa la nivel local si sa te convingi ca noi, mieii nascuti in BMWuri :lol: nu suntem asa de rai cum parem. |
Dan,multumesc pentru stiri si pentru filmulet
ce priveste loganul am recunoscut traseul,este cel identic cu cel pe care am concurat noi,numai startul este mai sus ce priveste LOGANUL in cursa,treptarea cutiei lasa mult de dorit nu este permis sau nu este nimic facut sau gresit? |
3 Attachment(s)
Quote:
La Rasnov a mai participat si Matei Mihaiescu cu al sau Logan de circuit (prima fotografie), in a doua fotografie apar ambele Loganuri, Matei Mihaescu in stanga, in centru Norris Mageanu (presedintele FRAS) in dreapta Theodor Perimenis, si in a treia fotografie Alex Lascu. P.S. Cu cea mai mare placere :) |
Quote:
mesajul poti sal tai (ca la asta te pricepi foarte bine) si il dau la toti pe E-mail ca sa vada moderator la un topic de cea mai mare audienta...esti de mahala nene moderatorule si tiam vorbit ca atare :twisted: |
Dan,daca masina este pregatita pentru circuit,asa am inteles este normal ca nu se potriveste pe coasta are masina cutia modificat sau este serie pentru circuit am inteles ca nu ai voie sa modifici cutia sau?
|
1 Attachment(s)
si domnule moderator ia si poza sa dormi cu ea sub cap si cu bemveu' tau ca e on-topic :twisted:
|
mai oameni buni,fiecare din noi are partile lui bune dar si cele rele,asa este in viata,eu zic sa acceptam acest fapt si sa lasam certurile si reprosurile si sa continuam pasnici pe acest forum,restul nu aduce nimic bun
|
Cornele, ti-am mai recomandat si in trecut, fa o vizita la doctor, ca nu esti ok :)
Repet: daca faci niste afirmatii, vino si sustine-le. Daca nu poti sa le sustii, ciocu' mic. PS: eu nu te dau in p... mea, ca am inclinatii sexuale cat se poate de normale :) |
Quote:
Nu sunt de acord nici cu TG care sustine ca pe Doman are timp la cateva zecimi de sec de LOLA lui Lucian . Intre un Easter si o Lola la performante , viteza si demaraj , este diferenta ca intre o bicicleta si o motocicleta , deci sa nu mai comparam . |
Race,te rog sa mai citesti odata cu ATENTIE ce am scris eu referitor la timp,nu este vorba de cateva zecimi ci de aproape 20 de secunde,inca o data citeste cu ATENTIE si dupa aceia putem comenta astept raspuns
|
Si iata de ce ne intrebam unde sunt fostele masini de curse, unde ne sunt pilotii de alta data, unde ne e istoria !? Ne intrebam de ce nu avem un muzeu al motorsportului in romania. Am rapunsul aici ! Ptr ca nu stim sa ne respectam valorile, ptr ca suntem niste ignoranti, niste invidiosi si niste denigratori. Cornel a facut parte din lotul national, la fel si nea Tibi. Noi in loc sa fim bucurosi ca se afla aici si ne impartasesc materiale si povestiri de legenda. ce facem ? Le dam in cap. Trist!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning