![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Cine ma poate ajuta/indruma si pe mine cu niste link-uri despre legalizare unui club auto, acte, taxe si toti pasii? Va multumesc.
|
Si vorba aia, Sectia 6 de Politie e la 200 metri mai la vale :lol::lol::lol::lol:
|
|
In seara asta pe la ora 8 bulevardul independentei era blocat pe toate benzile de coloane de masini cu avarii - directia era spre ciric/aeroport stie cineva ce eveniment a avut loc?
|
1 Attachment(s)
azi in Copou..in dreptul intrarii centrale parc expozitie. inteligenta manevra de ocolire a oficialitatilor...unde? pe trotuar. astfel maxi taxi..taxi-uri..masini si tot ce circulau spre rond agronomie erau redirectionate sa circule pe trotuar vreo 150 m pana in rond
ironic este ca daca se punea acest semn 10 m mai jos...se putea gestiona traficul o straduta adiacenta exemplu clar de decizie "inteleapta" |
Ceri prea mult pt Iasi :lol:
|
Se plictiseste lumea de acelasi traseu iar si iar =))
|
Stai putin, adica au pus asfalt acolo? Acum se paote ajunge rezonabil pina la expozitiei? Ca pe aici prin cartier pe la mine e un cretin care a turnat mizerii pe toate toboganele si n-am unde sa ma mai duc.
|
https://www.youtube.com/watch?feature...&v=hcUBzCG97HE
O campanie inteligenta! |
bataie de joc in romania asta ma jur de nu .. cum naiba sa platesti pentru o dacie din 1997 3000E si una din 2001 6500E =))) ....tara lu papura voda...
https://www.4tuning.ro/taxa-auto/s-a-...001-11683.html |
Quote:
Eu daca vreau sa-mi vand masina trebuie sa scot din pretul masinii si taxa de poluare ca asa vor f%%%tii astia, pentru ca s-au gandit ei ca daca-mi vand frigiderul ala de masina, imi iau una noua, nu toti isi permit sa-si ia masini noi, Jesus fuck. Unii si-au varsat sangele pentru tara asta iar astia isi bat madaranga de ea cum vor ei. @Era sa uit, punctul amenda s-a marit de la 67 la 70 de lei, fenomenal, o ducem din ce in ce mai bine. |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |