![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
4 Attachment(s)
Fratilor stiu ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe aici dar as vrea sa aflu si eu parerile voastre fata de cum ma mai descurc cu tuningul virtual...:D
|
3 Attachment(s)
panacota...frumos.dar la opel janta spate e bluryy....selectii un pik strambe .la vopsit .....si la passat cam tot aas selectii cam strambe ..........
-comentarii si la leonul meu :d:):):)......... |
Panacota ... la passat pragu e cam negru si trb sa refaci backgroundu cand o cobori ... apare de 2 ori semnatura sitului dp care e luata masina ... la opel ... selectii strambe nu numai la vopsit ci si la aerisiri ... unele din aerisiri sunt ireale ...
mari4speed ... janta fata f blurry ...hotareste-te la gume ... yokohama sau pirelli :D:D:D ... |
1 Attachment(s)
O replica la seatul leon al lui mari4speed
P.S. nu am mai stat sa ii schimb jantele pt ca nu am gasit unele potrivite la mine in pc si pe net mi-a fost lene sa caut... |
2 Attachment(s)
pls comment ( nissanu pt 4t league pt battle cu yackone :lol: )
|
Avem voie sa le postam aici inainte sa le bagam la 4tuning league?
|
2 Attachment(s)
Arata fain. Dar cum am mai zis, jantele sunt cam mititele :D
=============================== ALFA ROMEO Ferrari edizia! :D |
Quote:
|
nu exista nici o problema cu postatul lucrarii aici ... leeloo nam stat mult sa ma uit p lucrarea ta ... dar am vz k ai spoilerul descentrat
|
1 Attachment(s)
Atunci o pun si eu pe a mea :)
|
nubyan //cam bluryy lucrarea ta ......
|
La lucrarea mea nimeni nu comenteaza nik? inseamna ca e perfecta...:D Just kidding...:P
|
2 Attachment(s)
in sfarshit pot sa uploadez shi eu:D ....................un golf 5:oops: ....:lol: ......
|
panacota- selectii cam aiurea la prag jos ..la vposit ...la capota un pik in fata ..carbon ireal..ai vopsit si plasa din spoiler si proiectoarele..priza aia dp bara e ireala ...ai lasat masina in jos ..si se vede la bara fata bucata din bara unde era inainete mai sus ......io cam ata am vazut....bafta ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning