![]() |
Re: Club TICO
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am doar o poza cu o oglinda, dar nu se vede perla ca in realitate |
salut baieti ... ma tot gandesc de cateva zile sa va intreb ....CARE A FOST VITEZA MAXIMA PE CARE ATI ATINSO CU TICALOSU ....eu am incercat ieri ...si nu am reusit decat 120 km ....voi???
|
in jur de 125...mai mult nu am incercat ca imi este frica...tin la siguranta mea, a celorlalti participanti cat si a masinii.
|
oooo e bun ...sa vedem si alte pareri ...chiar foarte bine pt ticalosu tau ..
|
putin peste 150 si mi s-a terminat uleiul :))
|
Cam 130... dar se simte ca la 180 :D
|
bun ... deci ati avut tupeu deci si ticalosu este o masinuta pe care o poti calca ...bine acum depinde si de starea ei .Tank ... pune cumetre si tu poze sa vedem bijuteria ... lucrezi la ea de ceva timp si noi nu vedem nimic ...
|
cauta mai bine ,ca le gasesti
|
Clipul spune tot,nu are nevoie de comentarii https://www.youtube.com/watch?v=EkG4hvfrlko
|
Mai facem intalnirea sau s-a terminat? ii august imediat!:!::!:
|
Acum 4 ani,cu Tico,m-am intrecut cu o Skoda Felicia si ajunsese acul kilometrajului la 155,pe rosu,vibra ca naiba masina,dar l-am ''facut'' pe skodist ,greu,ce-i drept !
|
bun ...deci se pare ca si ticalosii sunt masinute "puternice" in ceea ce priveste viteza ...dar in orice caz nu cred ca rezita pe distanta de 200 300 km cu viteza constanta de 130 140 ...dar na cine stie ...STREET tu nu ai vandut tico?? iti iei altu pana la intalnire?
|
Constanta -Bucuresti,pe autostrada,sub 130 nu mergeam. Daca ai motorul bun si rotile echilibrate si cu cauciucuri ok,n-ai treaba,merge brici !
N-am mai mers de mult pe distante lungi cu Tico,pt ca am Cielo pe gpl,dar intotdeauna mi-a placut masinuta asta. |
1 Attachment(s)
luati aminte :)
Tico meu ii in parcare |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning