Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

NtzDra 21-02-10 14:18

Re: Street Legal Racing - Redline

ms mai am mult de lucru la ea :D

Bmw850 21-02-10 14:20

4 Attachment(s)
am si io o masina facuta de mine,la fel ca a vecinului meu...asi vrea sa ai pun numar de inmatriculare AG 25 TON ca sa fie totul identic....uiteti pozele cu o mik obs,stopurile....sunt facute de mine :D

Deci???cine ma ajuta in legatura cu numarul de inmatriculare...vasi fi recunoscator dak ati putea sa ma ajutati

Andu_RacE 21-02-10 14:26

Pacat ca nu putem vedea si noi stopurile alea... Faci in photoshop acea placuta, o pui ca un simplu sticker in joc, pe urma iti pui placutele din joc pe masina, le vopsesti cu ceea ce ai lucrat in photoshop si gata ... asta e. :)
Daca stie altcineva o alta solutie, sa ma corecteze.

Bmw850 21-02-10 14:29

1 Attachment(s)
uite si stopurile...

Maryus_x90 21-02-10 14:32

mai este o alta solutie, placutele din joc nu se aliniaza perfect cu masina , adik nu vin la locul lor, si e prin intermediul 3ds max, deschizi rpk,creezi new id, new part.....e mai greu :D

Bmw850 21-02-10 14:48

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3109063)
in primu rand nu imi era dor de tine, i al doilea rand iar incepi sa faci offtopic aiurea, banu l-ai luat pe merit 100% si ce *** sa iti zic, chiar atat de prost esti incat nu stii sa instalezi singur un program......

prost esti tu ma :))...ca nici tu cand ai incercat l mn nu ai putut 8)....asa ca si tie cred ca ti la facut alt cineva....hy ca nu am c sa vb cu u ;)

Opportunity 21-02-10 15:11

BMW850, ori scrii corect romaneste, fara k,tz,etc, ori zbori de pe forum definitiv.

Mr.Extasy 21-02-10 15:12

Quote:

Originally Posted by Bmw850 (Post 3109114)
bah...1.am 16ani(nu 12 cum zici u,stiu am gresit la aia acolo cand am facut cont)...2.ma descurc destol d bine p calc..3.am calc FF bun,placa video 9600,RAM 4gb,procesor 7500,HDD 500gb...toate comp INTEL...asa ca mai bine stai frate in banca ta,si in legatura cu limbaju meu,tu ai inceput cu "prost"...io cred ca sunt destul de educat,si stiu sa port o conversatie,dak am cu cine sa o port......hay lasa si cu 3ds max ;)..ma descurc io pana la urma

Macar de ai invata sa scrii :rolleyes2 :rolleyes2

PS: Nu astept raspuns,pt ca nici tu nu vei primi altul de la mine.:twisted:

Bmw850 21-02-10 15:13

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 3109142)
BMW850, ori scrii corect romaneste, fara k,tz,etc, ori zbori de pe forum definitiv.

hay ma dq....mai bn zbor d p forrum,ca nu am cu cine sa vb aici...asa ca scoatema tu dq de tot :))

Andu_RacE 21-02-10 15:30

Nici cati ani ai nu stii sa scrii? Copii astia... Incearca sa nu te mai victimizezi aiurea, crezand ca isi face careva mila cu tine....Stai si tu in banca ca toti ceilalti si o sa fie bine.

NtzDra 21-02-10 15:52

1 Attachment(s)
ce ziceti de haion

aleks 21-02-10 15:52

Quote:

Originally Posted by Bmw850 (Post 3109151)
hay ma dq....mai bn zbor d p forrum,ca nu am cu cine sa vb aici...asa ca scoatema tu dq de tot :))

Dorinţa ţi-a fost îndeplinită.
La revedere.

Maryus_x90 21-02-10 15:53

e prea smecher mai ales faza cu Rust is not a crime :X

Bine tu Aleks :lol:

crazy rock 21-02-10 16:22

[QUOTE=Bmw850;3108955]am si io o masina facuta de mine,la fel ca a vecinului meu...asi vrea sa ai pun numar de inmatriculare AG 25 TON ca sa fie totul identic....uiteti pozele cu o mik obs,stopurile....sunt facute de mine :D

Deci???cine ma ajuta in legatura cu numarul de inmatriculare...vasi fi recunoscator dak ati putea sa ma ajutati[/QUOTE

imi urci si mie te rog bmw pe forum sau imi dai si mie un site de unde pot sa il iau scuze pentru greselile de data trecuta:oops:

ps ink nu am citit tot forumul stie cnv de unde fac rost de dacia logan ?

Maryus_x90 21-02-10 16:30

@crazy rock-nu mai poate sa ti-l dea pt ca a luat BAN, si masina o poti lua de pe gom, care momentan e cazut, deci asteapta sa isi revina si iei si masina :)

All times are GMT +2. The time now is 14:57.

- Copyright 2026 4Tuning