![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
salutare care imi poate da (contracost /inchiriere) o presa pt supape .. trebuie sa scot siguranta si imi trebuie aceasta scula ...
multumesc |
1 Attachment(s)
cum sa pui ,,asta'' la un bmw:chainsaw:pe langa ca are jante dotz fake :|
nu stiu cum se numeste chestia aia neagra :| ..scuzati exprimarea |
chestia aia toata se cheama "taran de italia". atat l-a dus capul. urmeaza sa-si mai puna abtipilduri pe ea si e tuning toata. la interior isi va pune pe scaun un prosop cu o femeie desenata iar pe geam va scrie ION.
|
Saraca masina .......
|
ai inviat, mititelule?
|
Aia e pt pietricelele care sunt pe strada..sa nu loveasca capota la drum lung..Se foloseste iarna deobicei..
|
sigur ti-ai pune si tu pe masina asa ceva. pt asta mai exista si folia.
|
radeti voi radeti...dar eu pe vito chiar intentionez sa-mi pun asa ceva. este mult mai utila decat folia ;)
|
un preten a pus asa ceva pe vito si dupa un an deja ii daduse rugina in capota
|
Quote:
serios? ai pune tu pe bmw asa ceva? daca tu pui asa ceva pe bmw eu iti asigur contractul cu primaria si masina ta o sa fie pe post de tomberon.:lol: mariusica,am pretentii! |
azi in centru unu cu o masina cu volan pe dreapta cu numere RO TX.....facute din carton plasticat ceva de genu....la vazut politistu sa dus la el si ala a plecat si la agatat pe politai vreo 2 m..a fugit dupa el cu un taxi da la traficul care era sigur la prins repede
|
stie cineva cine e proprietarul unui audi a4 gri inchis 2003-2004 cu nr de inmatriculare BC-88-RIF....?vreu nr de tel a baiatului care umbla cu el...
|
sageata...am zis ca intentionez sa pun pe vito. nu pe bmw. daca vrei sa-ti pui tu pe golf promit ca pun si eu bani jumate jumate cu tine
|
a dus cineva de pe aici jante la reonditionat la psapet??fac treaba buna oamenii de acolo??care stie rog sa-mi dea si mie cam cum erau jantele inainte si cum dupa si ce bani a dat. multumesc!
|
Crysti .....vezi la ROTANEL ..ca am auzit ca fac treaba buna ....;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning