![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Asta am facuto acu 10 min :D
|
Quote:
ps ... incearca sa-ti faci si tu o semnatura mai mica care sa nu ocupe o treime din lucrare ... |
Logan ice project:lol: ...................n-am facut vt km de mult sshi mi-am km iehsit din mana ...............but....................i`m back:twisted: .........nu pot uploada :cry: :cry: dar..........:D .. http://img131.imagevenue.com/img.php..._122_499lo.jpg ..........shi pls intratzi shi datzi comenturi
|
Quote:
|
chiar te rog scrie macar o parte din ele.............eu sincer am impresia k totzi postatzi asha numa pentru k nu avetzi ce zice..shi totzi sciretzi k bah tata eshti vai de capu tau shi nu le ai de loc cu vt shi chestiii de astea.........da dak tot e rubrica de comentarii lucrari...........zicezti shi de bine....shi chiar te rog sa imi spui unde am greshit
|
la asta nu am primit nici un comentariu.......... http://img137.imagevenue.com/img.php..._122_208lo.jpg shi vreau sa stiu shi eu de ce nu pot uploada pe forum
|
Quote:
-jenti ireale -selectii strambe -de unde se reflecta norii aia pe masina ? -culoare ireala esti multumit smechere? :lol: nu te mai nervoza asha .... |
Quote:
-jenti strambe -prelungirile au alta culoare fata de masina |
in fine......e concept car..la faza cu norii ai dreptate nu trebuia sa fac reflexiile alea........shi jantelesunt drepte..........voi vedetzi numa jante strambe.....app aia pe fatza vireaza(face curba)........
|
Quote:
pai vedem jenti strambe mereu pt asha asunt ... :lol: |
Quote:
|
astept.... calitate nu cantitate ...
la inceput las-o mai jos , pune nishte jenti (drepte) si pleoape/badboy look ;) mai pe urma spoiler , prag carbon etc... nu tebuie sa le pui pe toate odata ca vezi la noi .... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
............T R S turbo:lol: :shock: ............commentarii:D;):)
|
e destul de bine dar prin geam se vede fostul decor si janta spate ee taiata ciudat,are cam putina umbra
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning