![]() |
|
Re: Diverse discutii
Pex .......autogenova ...........poliserv
|
la pex cik nu lucreaza cu dacii...:)
|
Sufera de superioritate!!!
|
chiar ca....se cred prea europeni
|
nu iti bate capu cu testeru credema eu l-am pus la a mea cred k de 20 de ori prin tot pl si la plopeni si tot nu a reusit sa afle ce are. tot singur am bagat nasu cu carte de tehnica in brate si te gandesti de unde poate sa fie si iei din punct in punt. la mine era un filtru in rezervor. la test mia zis ori k e contactu ori calculaoru ei. si am schimbat contat de 2 mil jumate, si aflu k tot aceleasi simtome, imi venea sa ma urc pe pereti. iti dai seam k sita aia did rezervor ma costat 300 de mii.si inca o chesti testu nu e bun pt masinile noaste pt k nu au destui senzori pe ea k sa poata depista singura eroarea.
|
Quote:
Hai ca te tziganeshti. Acum esti invidios ca am bani sa-mi iau ce masina vreau? Eu am facut o gluma boule. Stiu foarte bine ca stii despre majoritatea motoarelor si te apreciez pentru asta. Nu e prima oara cand te iei de mine ca am bani. Bravo mie!!! Am mai avut odata discutia asta cu tine. Tot ce ai scris acolo denota cat de idiot sau invidios esti ca am ce masina mi-am dorit. Dar stii tu vorba aia... Care e diferentza dintre o fata mare si un prost? Prostul, tot prost ramane; si invidios pe bunul altuia...! |
GATA copilasi ! :lol:
Nu cred ca e cazul sa va certati ... (puncte de suspensie :lol:) |
va anunt cu durere-n suflet ca taz n-a auzit de ayrton senna sau mclaren honda. :)
|
Quote:
dar asa esti tu si noi te iubim totusi... pacat ca pe deasupra mai esti si botanista:) incercam doar sa-mi aduc aminte de numele echipei,tarfa mica ce esti;) dar sa nu uitzi sa-tzi iei honda,ca e nr 1!! si apropo ce treaba ai tu ma cu masinile? |
|
macar stiu ce presiune am in roti. :)
tre' sa recunosti totusi ca ai dat cu bata-n balta comparand reno cu honda. |
hello la toata lumea....sunt nou pe forum...cine ma poate ajuta si pe mien sa fac rost de invertoare ptr angel eyes, am un bmw e46 si astazi mi s`a ars un invertor! cine imi poate spuen de unde s acumpar asa ceva? eu angelu`rile le`am pus in bucuresti si acum is in anglia si pe net nu am gasit...doar invertorul!
|
ia....hormanii creaza presiune mah? 2 cu 2, imperecherea va rog...
|
Quote:
vb aia'' le creator de automobiles'' nr 1 in formula 1..... sa mai insir? HONDA=? |
am intrebat si eu mai demult....despre un program care imi catalogheaza melodiile in format mp3 de pe niste dvduri ca sa le pot vedea apoi intr-o baza de date si sa pot cauta un fisier sa stiu pe ce dvd se afla.... mersi anticipat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning