![]() |
Re: Chat
salutare, stiti careva unde se chromeaza in Cluj, as avea de chromat un cleste mai special, cam 30cm pe 10 cm :)
|
Din cate stiu nu prea se cromeaza in Cluj, era un atelier pe Str. Deva... In schimb se nicheleaza, si se acopera cu zinc undeva in incinta Unixului sau in spatele lui (daca urci pe podul Terapia, dinspre marasti si te uiti spre Unix, cred ca mai exista afisul)
|
Quote:
|
Quote:
TEHNOGALVANIC ;) |
Unde gasesc in Cluj un tips pt toba finala A3, cu 2 iesiri? Model frumos, nu ca la rusi ..
|
Quote:
0740099401 campina 62 |
Quote:
|
cromau aia care repara jante pe plevnei. langa este ceva dezmembrari dacia, aro si saviem...
cum se merge de pe fabricii spre someseni undeva pe partea stanga |
Cine ma ajuta cu un tester pentru Fiat? Multumesc !
|
Student in anul III la Facultatea de Mecanica/Autovehicule Rutiere, caut loc de munca in Cluj (aprofundare in domeniul auto bineinteles) pe timp de vara si nu numai, ca ucenic/ajutor de mecanic etc.Nu am pretentii salariale mari dupa cum am spus , ci doresc sa-mi imbunatatesc cunostiintele. 0741133624 sau [email protected]
|
Un loc in Cluj unde fac lucruri din fibra de sticla? Am nevoie de o buza pentru bara fata (Honda Civic ) .Mersi
|
Vezi la mine la semnatura. F bine lucreaza baietii! Mergi cu incredere.
|
Nu stiti azi de la ce ora se restrictioneaza circulatia in Faget din cauza raliului? Daca e sa mergem, pana la ce ora se poate intra? Ms
|
|
Stiti ceva de cursa de drag de pe autostrada din 29/30 ?ca am citit ceva pe stiri de cluj dar nu sunt multe informatii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning