Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Ca][n 11-04-07 18:47

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
megane tuning

AdY9005 11-04-07 19:54

2 Attachment(s)
un drift car (jaf edition) :D

69WRX 11-04-07 20:50

Ca][n - sigur e facut de tine meganeul ? ca parca am mai vazaut poza undeva nu de alta...

Ca][n 11-04-07 21:12

7 Attachment(s)
am mai patit chestii d astea sa mi se zica ca anumite masini nu sunt facute de mine, si megane-ul este 100% facut de mine, acum pastrez wip-uri pt cei ca tine care cred k "au mai vazut masina".

Leul 11-04-07 21:13

La megane e o dunga deasupra parbrizului ... nu ai sters bine ;) oricum imi place ... bft man

BMWfan 11-04-07 21:20

ca][n ca si pana acum,idei bestiale dar executia strica totul.liniile sunt miscate rau de tot ,eleronul e stramb.plasa ireala si mari probleme la vederea in spatiu,singurele idei care nu imi plac sunt tobele puse amandoua pe aceeasi parte,si parbrizul taiat urat

ady - misto masina bine puse in practica ideile dar vezi ca daca e "drifterita" ar trebuii sa aiba un interior specific si stickere,insa imi place ca ai fost atent la detalii cum ar fi roata mai mica pe spate si spoilerul spate taiat frumos real.imi place

Under VT 11-04-07 22:11

2 Attachment(s)
Un ursulet...

ra2 11-04-07 22:53

2 Attachment(s)
nissan:arrow: :rolleyes2

pufy 12-04-07 00:39

cum iti mai zisai ........evazarile alea sunt cam plate.....
+gaura din fara arata ciudat...ar fi trebuit sa pastrezi forma originala a farului...de asemenea jantele sunt mult prea luminate iar carbonul pare plat...incearca sa il dispui altfel si sa mai stergi din el in zonele indepartate

MARI_NSL 12-04-07 02:14

ra2..imi place lucrarea ta ...dar rotile pre luminata parka ..sare pre rau in ochii.la pasajul spate ..si im fat un pik sun portiuni in care nu ai selectat biine ..la vopsea..si capota pare cam ireala ..in rest imi place masina ..bafta;)

BMWfan 12-04-07 07:23

mie dimpotriva imi palce farul ,carbonul daca ai mai sterge din el in departare si l-ai face mai lucios ar iesii bine,dar nu imi place janta spate este si stramba si neclara,plus ca la spoilerul fata sunt unele portiuni cam neclare

2fast4u_DK 12-04-07 09:17

3 Attachment(s)
Am facut si io cateva :D....sa-mi spuneti dak o iesit macar binishor :D.......sunt pe la inceput ;)

Nubyan 12-04-07 11:53

La prima mai trebuia sa lucrezi la prag.La a doua ai selectat si geamurile,vopseaua e prea saturata iar neoanele arata aiurea. Ultima a iesit mai bine.Pentru inceput e bine.Bv

2fast4u_DK 12-04-07 12:16

MSMS :D incerc sa le fac mai mijto ;) mai am cateva da o iesit mai naspha :D.

no limits design 12-04-07 12:18

imi place megane-ul da park e prea coltzuros...........in general mashinile pe care le faci tu sunt mijto dar sunt coltzuroase......oricum.ai idei mijto...felicitari

All times are GMT +2. The time now is 18:59.

- Copyright 2026 4Tuning