![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Tomas_SlrR Vreau sa ile schimb cu unele negre caci eu le aveam gri inainte. Dar alta toba nu ai gasit sa pui la masina caci mie personal nu imi prea place :oops: acu daca tie iti place multa bafta cu modificarile
dms28 Nu le voi spala ci le voi schimba. Spor la lucru incontinuare |
3 Attachment(s)
si poze cu matza ;)
|
1 Attachment(s)
Pregatirile sunt in toi:
-de vreo jumate de ora am ajuns din austria,si am adus o masina de cauciucuri! Pana acum s-au anuntat prezenta: -ViorelP -dms28 -Cristi.megane -KrYpToN -R.equinox asteptam si mai multa lume!!! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
formalitatile s-au incheiat ... masina este inamtriculata si arcurile sport
Eu zic ca a coborat destul de mult, iar datorita formei mai bombate a masinii pare ca are camber negativ :D Maine va voi prezenta noile jante, gumele deja le am |
Jurec10 - o sa vin si eu cu Volvo ... a`si fi venit cu Supra dar tot nu e gata ... asa ca vin " agale " cu volvo pana acolo :lol:
|
1 Attachment(s)
Radu si Tomas-multumesc si ce sa zic sper sa va simptiti bine
__________________________________________________ _ Pentru cei care participa: |
Baieti eu iau o pauza. Lunga-scurta...nu stiu. MI s-a stricat jocu destul de tare:lol: (Din cauza...stie el cine):rolleyes2. Dar sa stiti ca va urmaresc in fiecare zi!
|
Astazi am demontat si restul pieselor dupa masina + bordul :) acuma mai am de dat jos tapiteria care imi va fi usor maine :D.Cat despre expozitie voi veni pe seara :D la show ca vreau macar sa il fac chel de tot mitsubishiul :D
KidForDrift-Asta este kid se mai intampla... jurec10-Dabia astept sa ajung,voi intra si eu la exhaust sounds daca va fi:D cu ursu bine inteles :D radu_cainamisir-Arata bine fordu bafta cu el :D sYdanyel-Hai ca vreau sa revad pisica :D cristy_dacia-Am inteles bafta cu ele orikm:D |
2 Attachment(s)
Astazi am demontat si restul pieselor dupa masina + bordul :) acuma mai am de dat jos tapiteria care imi va fi usor maine :D.Cat despre expozitie voi veni pe seara :D la show ca vreau macar sa il fac chel de tot mitsubishiul :D
KidForDrift-Asta este kid se mai intampla... jurec10-Dabia astept sa ajung,voi intra si eu la exhaust sounds daca va fi:D cu ursu bine inteles :D radu_cainamisir-Arata bine fordu bafta cu el :D sYdanyel-Hai ca vreau sa revad pisica :D cristy_dacia-Am inteles bafta cu ele orikm:D ViorelP-Arata bine nissanu :D ce pot sa zic bafta in continuare cu el :D Va rog sa stergeti postul meu de mai sus va rog frumos |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Maşina a primit:
-xenon fază scurtă 8000k -xenon fază lungă 6000k -finală OEM(mulţumesc Equinox) Lupele TSX Retrofit au fost date pe nişte oale OEM.Bătea urât xenon-ul cu lupe,şi nu am putut să le reglez nici cum. Mâine la 11 dimineaţa sunt programat pt. înmatriculare,apoi upgrade-urile la E36 v-or stagna până la anul. Două poze(revin şi mâine cu poze,pe zi): Attachment 2592626 Attachment 2592627 @KidForDrift: Sper să revii cât mai repede cu un proiect ambiţios.Toate cele bune,succes. @radu_cainamisir: Se aşează frumos,dar pe faţă e puţin prea mare camber-ul. @KrYpToN: Frumos Kryp. @AndreiVictor: Aştept poze cu motorul.Felicitări. @ViorelP: Ce bestie de turbo.Aştept să văd rezultatul final. :D @Plesa: Îmi palce cum arată GMC-ul.E sleeper-ul tipic american. Să ai grijă de el. @Cristi.megane: Mersi Cristi,a ta arată şi mai bine. :shock: @dms28: O înmatriculez,şi până la anul aştept.Nu mai am fonduri.S-a dus bugetul. Chiar aştept să văd cum iasă Evo-ul.Succes. @Dorin3196: Succes la vânzare. @jurec10: Eu trebuie să o înmatriculez.Deci cu părere de rău,îţi spun că nu voi putea fi prezent. @quick_silver2: Baftă la vânzare. @Tomas_SlrR: Vin şi te bat.Scapă de finala aia.Zici că-i traseu,nu finală.:lol: @cristy_dacia: Păi de ce,schimbi interiorul? |
dms28- la chelie cu el!
DariusAlexandru- da bine xenonul. Stiu ca sunt strabe, o sa mai reglez la ele in cursul zilei de maine cand voi monta si jantele iar in weekendul asta o sa montez niste flanse cu un prieten pe rotile spate si va fi sex. Am niste cascaval la saltea si sapt viitoare e programad la un servis special pt o suspensie air ride si as mai avea in cap niste frane brembo cu etrierii vopsiti dupa care o vopsea poate alba pe masina. Oricum e timp si cascaval sper sa fie |
am facut ultimele reglaje la motor si la masina, si acum plec spre targu mures. voi comenta fiecaruia in parte cand ajung :P
|
Quote:
Ce jante pui pe ea? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning