![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
2 Attachment(s)
pentru prietenul meu caruia nu ii plac masinile mai noi....nici mie nu imi place cum a iesit aceasta pt ca ave un kit prea misto dar ati zic voi nush ce si nush cum...am lasat-o cam stoc la kit, doar un mis spoiler pe spate, dar la motor m-am jucat putin sa scot acolo macar 1300CP
P.S.-ceilalti sa spuna 2 vorbe despre pagini si bugatti plz |
tot ce vrei intelegi :-j omule iti fac cea mai rice masina din lume si iti arat ca tot bn arata ptc cel mai mult conteaza locu si modul de a face pozele :-j
|
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
da, stiu:-j nici mie nu imi place masina si nici cum au iesit pozele, dar eram obosit, era peste 3 noapte
Revin acum cu 2 masini care sper sa fie pe gustul vostru, mie imi plac la nebunie |
radu_cainamisir - vezi omule ca se poate .. imi plac alea cu rx7-le .. sa sti ca nu neaparat trebuie sa faci masina stoc .. da nici tuning exagerat :) cu vrun bodykit dala urat X_X unu frumos .. cv subtil sau evident .. tu alegi .. si un pont .. lasa masinile la sol :) ca sa fie mai misto . nu asa ridicate :) bate mai frumos una cu camberu / \ decat una | | sau \ / :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ma bucur ca a revenit totul la normal...:-)
De la mine un FORD |
Quote:
@danny125 : "-daca faci o masina cu gust care arata bine si toate sunt perfecte pe ea plus pe langa asta ai niste cadre frumoase cu masina si clare care sa o scoata in evidenta nu cred ca ar trece neobservata...ati spus ca masinile astora mai vechi sunt comentate doar...si eu sunt destul de vechi pe acest forum si si mie mi s-a intamplat sa nu imi fie comentate masinile desi am muncit destul de mult pe ele" Adevarat ;) Stiu ca au trecut cateva pagini dar nu pot sa`mi scot fraza asta din cap :???: Respect la toti de aici ;) :-P |
5 Attachment(s)
I'm back
|
3 Attachment(s)
Skyline R32 |
8 Attachment(s)
frumos cata :)
Darry - de nu ne-am nimerit =)) =)) tocmai terminasem si eu o dacie :) FARA Photoshop .. doar pozele |
Quote:
|
NU sunt strambe, ala e camber, Hella Fail chiar :)) Singura problema ar fi jantele, care nu se prea potrivesc pe 1300, in rest imi place. Totusi si pozele sunt cam intunecate :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning