Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

spiritualDARY2 14-07-11 01:35

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4463861)
ba urata e miruna aia ma =)) =)))zici ca e ford gt

eu doar culoarea am aplicat`o ... Masina: Author: Skylines

radu_cainamisir 14-07-11 02:35

2 Attachment(s)
pentru prietenul meu caruia nu ii plac masinile mai noi....nici mie nu imi place cum a iesit aceasta pt ca ave un kit prea misto dar ati zic voi nush ce si nush cum...am lasat-o cam stoc la kit, doar un mis spoiler pe spate, dar la motor m-am jucat putin sa scot acolo macar 1300CP

P.S.-ceilalti sa spuna 2 vorbe despre pagini si bugatti plz

CraZzy_K1D 14-07-11 02:56

tot ce vrei intelegi :-j omule iti fac cea mai rice masina din lume si iti arat ca tot bn arata ptc cel mai mult conteaza locu si modul de a face pozele :-j

sorinsidesmokelfs 14-07-11 09:26

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4463884)
pentru prietenul meu caruia nu ii plac masinile mai noi....nici mie nu imi place cum a iesit aceasta pt ca ave un kit prea misto dar ati zic voi nush ce si nush cum...am lasat-o cam stoc la kit, doar un mis spoiler pe spate, dar la motor m-am jucat putin sa scot acolo macar 1300CP

wooo cata huda:))

Dms628 14-07-11 10:11

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 4463884)

dick wow wow wow cata mai huda:| mie unu nu imi place... sincer spun

radu_cainamisir 14-07-11 11:02

11 Attachment(s)
da, stiu:-j nici mie nu imi place masina si nici cum au iesit pozele, dar eram obosit, era peste 3 noapte

Revin acum cu 2 masini care sper sa fie pe gustul vostru, mie imi plac la nebunie

CraZzy_K1D 14-07-11 11:09

radu_cainamisir - vezi omule ca se poate .. imi plac alea cu rx7-le .. sa sti ca nu neaparat trebuie sa faci masina stoc .. da nici tuning exagerat :) cu vrun bodykit dala urat X_X unu frumos .. cv subtil sau evident .. tu alegi .. si un pont .. lasa masinile la sol :) ca sa fie mai misto . nu asa ridicate :) bate mai frumos una cu camberu / \ decat una | | sau \ / :)

spiritualDARY2 14-07-11 11:27

Quote:

Originally Posted by spiritualDARY2 (Post 4463857)
Nu`i plac masinile super moderne pe alt inteles .. nu se referea la ale tale..(cred)
Revin si eu cu un Lamborghini Miura Green
Pareri?xD

De miura mea de la 2:31 seara ce parere aveti ............:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

jurec10 14-07-11 11:34

3 Attachment(s)
Ma bucur ca a revenit totul la normal...:-)

De la mine un
FORD

spiritualDARY2 14-07-11 11:50

Quote:

Originally Posted by jurec10 (Post 4464490)
Ma bucur ca a revenit totul la normal...:-)

De la mine un
FORD

Frumos body`kitul ;) Si culoare ii sta super :D

@danny125
:
"-daca faci o masina cu gust care arata bine si toate sunt perfecte pe ea plus pe langa asta ai niste cadre frumoase cu masina si clare care sa o scoata in evidenta nu cred ca ar trece neobservata...ati spus ca masinile astora mai vechi sunt comentate doar...si eu sunt destul de vechi pe acest forum si si mie mi s-a intamplat sa nu imi fie comentate masinile desi am muncit destul de mult pe ele"

Adevarat ;) Stiu ca au trecut cateva pagini dar nu pot sa`mi scot fraza asta din cap :???:
Respect la toti de aici ;) :-P

dary762 14-07-11 11:54

5 Attachment(s)
I'm back

tm_kata 14-07-11 11:59

3 Attachment(s)
Skyline R32

CraZzy_K1D 14-07-11 12:07

8 Attachment(s)
frumos cata :)
Darry - de nu ne-am nimerit =)) =)) tocmai terminasem si eu o dacie :)
FARA Photoshop .. doar pozele

radu_cainamisir 14-07-11 13:38

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 4464596)
frumos cata :)
Darry - de nu ne-am nimerit =)) =)) tocmai terminasem si eu o dacie :)
FARA Photoshop .. doar pozele

e misto masina si culoarea, doar ca teava de esapament este putin exagerata si dai cu suspensia de pamanat, incearca alte suspensii pt ca atunci cand te uiti la rotile ei parca stau acolo chinuite si alea din fata sunt ele strambe:)))

ANDR31 14-07-11 13:41

NU sunt strambe, ala e camber, Hella Fail chiar :)) Singura problema ar fi jantele, care nu se prea potrivesc pe 1300, in rest imi place. Totusi si pozele sunt cam intunecate :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:46.

- Copyright 2026 4Tuning