![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Curat, frumos.
- Folia dupa geamuri nu pare reala deloc, n-are umbre etc. - Ai uitat sa stergi ce se m-ai vede prin parbriz din vechiul background. keep working. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Hot Orange Truck Full brush , sper sa va placa . |
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari ptr un brush super, fata aia ai pus-o sa ne ia ochii de la masina , dar "portocala" face toata poza, bravo :clap: :rockon:
|
Quote:
|
esti fucked up daddy....f tare
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Citroen ds3.
|
Bravo ma, Bravo! vezi ca poti face o lucrare faina si fara sa schimbi BG`u?
|
O lucrare frumoasa. Imi place! O mica chestie - cand salvezi, salveaza la claritatea maxima - 12.
|
@denees unde trebuie sa dau sa salvez la claritatea maxima ?
|
1 Attachment(s)
de aici
|
Imi poti spune mai exact unde ai dat ? Ca nu gasesc :sad:
|
File - > Save As -> selectezi Jpeg, dai un alt nume pozei ...si ar trebui sa iti apara
|
2 Attachment(s)
O sa ma uit cand ajung acasa sau maine.
Pana una alta un Fiat facut cred eu cat de cat bine. Am incercat pe cat posibil sa nu mai fac greselile de care mi-ati amintit la masinile anterioare. Pareri ? |
Quote:
|
Daca puneam mai putin nu se vedea mai deloc. :sad:
|
bro' nu te supara dar noise'ul ala e oribil , in general in fotografie noise'ul e considerat un defect , iar grila fata seamana mai mult a plexi' decat a grila.Carbonul de pe capota ti-a iesit ok
|
2 Attachment(s)
Prima mea lucrare, care arata cat de cat bine. Nu este foarte complexa dar astept pareri :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut,sunt nou pe aici si vreu si eu sa va cer parerea despre tuning-ul acesta .
|
Ai destule greseli.
|
Quote:
|
chiar asa destule nu are, masina arata foarte bine, schimbarea de BG s`a facut calumea, jantele doar nu au contrastu potrivit si sunt cateva selectii mai cioplite...nimic major, bine ai venit pe forum!
|
Si la grila cum a dat cu negru se vede neterminat... sau probabil e prea deschisa luminozitatea la mine :???:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu cred ca aia a incercat, probabil la el pe monitor se vede ok de aia nu si-a dat seama.
|
2 Attachment(s)
Multumesc de parerii.O sa stin cont de ele .
De masina asta ce spuneti ?Am lucrat ceva la ea si e prima data cand folosesc acel efect alb pe masina . |
2 Attachment(s)
Incearca sa fi mult mai atent la selecti, iar la roata fata ai adaugat dupa cauciuc negru peste caroserie, ai taiat din caroserie o bucatica si se vede putin cam urat mai bine o lasai asa, in rest imi place... mai multa atentie si o sa faci lucrari superbe.
Si eu cu ceva simplu facut repede sa vad daca ar prinde-o :D. |
Quote:
|
Nu-mi place o sa fie prea simpla... O sa vezi ce-i fac vara asta sau pana in vara... depinde de buget.. asta daca o sa ai timp de ea :oops: :P
|
Quote:
Merci de pareri Si misto masina clean care ai facuto . |
Stai linistit ca nu superi pe nimeni.
|
1 Attachment(s)
katy sper sa nu te superi ca am lucrat pe masina ta dar am vrut sa vezi cum arata fara bandouri.eu cred ca arat bine
|
Nu ma supar stai linistit, ms frumos de poza.
Totusi nu o sa le scot.. Arata bine dar parca fara bandouri nu mai tinde a peugeot. |
Ce pot sa fac sa trec si eu la nivelul unu ?
|
2 Attachment(s)
Din cate stiu eu nu e pe nivele. Aici poti intra in grupul Virtual Tuning iar dupa aceea in Design Team.
Ceva usor de seara ... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning