Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Ca][n 09-04-07 14:58

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
dupa o pauza mai lunga

BMWfan 09-04-07 16:41

no limits e facuta de mana si apoi bagata in photoshop?ca e tremurata rau de tot .jantele imi plac ,dar sunt locuri in care aripa intra in cauciuc,umbrele sunt ireale,si reflexiile de pe parbriz prea puternice
la fel nu inteleg de ce un far e de un fel si celalalt diferit.
oricum ideile sunt destul de bune

L33L00 09-04-07 20:33

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 842526)
dupa o pauza mai lunga

marfa rau ideia la grila .... te superi daca incerc sa fac si eu o grila asemanatoare ? ( nu copii nica d la tin ) si btw pls da-mi add pe mess : [email protected]

Ace Axel 09-04-07 21:57

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 842226)
ace axel dc tu sti mai bine ca mine de unde am luat bara e bine mai zici de mine ca nush una sau alta da u nici macar marcile de masini nu le cunosti in fine off topic scuze da nu m-am putut abtine

asta doar dovedeste cat de noob esti :lol: :lol: :lol: .... dak ai fi ascultat sfatul meu si t documentai ai fi scapat de o situatie jenanta ... spre informatia ta honda e acelasi lucru cu acura ... si cu asta inkei discutia ...

sebi2 09-04-07 22:00

honda e aceasi cu acura bv ai ziso mai bine ziceai ca honda detine si acura ca sunt 2 masini pe 2 profiel diferite care e oare n00b dintre noi??

Ace Axel 09-04-07 23:19

tot tu esti : "Acura is a brand name used by the Japanese car manufacturer Honda in the US, Canada and Hong Kong since March 1986 "

e la fel k opel si vauxhall ... cielo si nexus ... bora si jetta :| ... hai sa incetam cu OT t rog ...

LKS 09-04-07 23:47

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 843161)
tot tu esti : "Acura is a brand name used by the Japanese car manufacturer Honda in the US, Canada and Hong Kong since March 1986 "

e la fel k opel si vauxhall ... cielo si nexus ... bora si jetta :| ... hai sa incetam cu OT t rog ...

prima comparatie ai nimerit`o ...restu ..ai dat pe langa ..

MARI_NSL 09-04-07 23:52

adevarat ..nue nexus:))) e nexia..;)..

Ace Axel 10-04-07 00:26

aveti dreptate... prea mult starcraft :)))))) .... dar a treia e bine

MARI_NSL 10-04-07 00:41

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 843301)
aveti dreptate... prea mult starcraft :)))))) .... dar a treia e bine

e asta e se mai intampla orcui .. a mai greseasca o litera doua ;)....bafta :oops: :lol: :o :shock: :D

BMWfan 10-04-07 04:30

ca][n e destu de bine facuta masina dar tot are cateva greseli cum ar fi carbonul pus in locurile in are se deschide capota,acolo unde nu ar trebuii sa fie,la far dunga aia neagra e la limita realului ,nu poti spune ca e ireala dar nici prea reala nu e :) (iar daca ai taiat farul asa a ramas blocul optic sau ce o fii prea mare arata un pic ciudat)liniile sunt aspre,miscate(probabil datorita rezolutiei mari )nu prea are reflexii masina,si nu inteleg care e faza cu linia usii de pe prag .
in rest e misto masina,carbonul e bunicel desi cel din fata pare un pic cam mare jantele sunt calumea,e bine ca nu duci lipsa de idei

Ca][n 10-04-07 20:09

2 Attachment(s)
vw spate lateral

patriotu90 10-04-07 20:38

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 844671)
vw spate lateral

ca idei stai bine ... dar punerea in practica lasa de dorit ... in primu rand dc lucrezi la rez asta ?? ... inca ai selectii strambe ... capacu ala al portbagajului nu ar nici o sustinere ... pluteste ... plasa aia de la tobe e ireala ... si multe altele ...

BMWfan 11-04-07 08:46

incearca sa gandesti mai mult cum s-ar vedea piesele,de exemplu boxele daca sunt sub capac ar trebuii sa fie mai intunecate,si tot la boxe nu prea imi place combinatia de lemn si argintiu e un pic ciudata,,si aceeasi idee ca si la vederea din fata selectiile sunt dezordonate si nu ai reflexii

69WRX 11-04-07 18:18

2 Attachment(s)
de 2 luni n-am mai facut o masina...nu e terminata...o sa ii mai fac cate ceva..problema e ca nu am nicio idee..

All times are GMT +2. The time now is 00:18.

- Copyright 2026 4Tuning