![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
dupa o pauza mai lunga
|
no limits e facuta de mana si apoi bagata in photoshop?ca e tremurata rau de tot .jantele imi plac ,dar sunt locuri in care aripa intra in cauciuc,umbrele sunt ireale,si reflexiile de pe parbriz prea puternice
la fel nu inteleg de ce un far e de un fel si celalalt diferit. oricum ideile sunt destul de bune |
Quote:
|
Quote:
|
honda e aceasi cu acura bv ai ziso mai bine ziceai ca honda detine si acura ca sunt 2 masini pe 2 profiel diferite care e oare n00b dintre noi??
|
tot tu esti : "Acura is a brand name used by the Japanese car manufacturer Honda in the US, Canada and Hong Kong since March 1986 "
e la fel k opel si vauxhall ... cielo si nexus ... bora si jetta :| ... hai sa incetam cu OT t rog ... |
Quote:
|
adevarat ..nue nexus:))) e nexia..;)..
|
aveti dreptate... prea mult starcraft :)))))) .... dar a treia e bine
|
Quote:
|
ca][n e destu de bine facuta masina dar tot are cateva greseli cum ar fi carbonul pus in locurile in are se deschide capota,acolo unde nu ar trebuii sa fie,la far dunga aia neagra e la limita realului ,nu poti spune ca e ireala dar nici prea reala nu e :) (iar daca ai taiat farul asa a ramas blocul optic sau ce o fii prea mare arata un pic ciudat)liniile sunt aspre,miscate(probabil datorita rezolutiei mari )nu prea are reflexii masina,si nu inteleg care e faza cu linia usii de pe prag .
in rest e misto masina,carbonul e bunicel desi cel din fata pare un pic cam mare jantele sunt calumea,e bine ca nu duci lipsa de idei |
2 Attachment(s)
vw spate lateral
|
Quote:
|
incearca sa gandesti mai mult cum s-ar vedea piesele,de exemplu boxele daca sunt sub capac ar trebuii sa fie mai intunecate,si tot la boxe nu prea imi place combinatia de lemn si argintiu e un pic ciudata,,si aceeasi idee ca si la vederea din fata selectiile sunt dezordonate si nu ai reflexii
|
2 Attachment(s)
de 2 luni n-am mai facut o masina...nu e terminata...o sa ii mai fac cate ceva..problema e ca nu am nicio idee..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning