![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Nu stiu la ce nuanţă de fosforescent te referi .. orice culoare are si o nuanţă de fosforescent.Deocamdată aşa .
|
4 Attachment(s)
Vreau sa mi-o faceti si mie va rog portocalie,geamuri fumurii,jantele ca cea coloarata din poza si sa mi-o aranjati putin ca saptamana viitoare asa va arata masina si sunt curios :)
|
Trebuie poze calitative (facute cu o camera digitala) pentru ce vrei tu. Nu iese treaba buna din poze facute cu telefonul
Si nici unghiurile din poze nu sunt bune pentru ce ai tu nevoie |
Nu ma intereseaza sa iasa cine stie ce,sunt doar curios cum va arata,atat !
|
2 Attachment(s)
salutari tuturor,ma ajuta si pe mine cineva cu o schimbare de culoare.. as vrea sa fie motocileta in culoarea masini.:-) se baga cineva??
|
multumesc mult baieti
|
5 Attachment(s)
Salutare ...ma ajuta si pe mine cineva cu niste culori ?
Imi puteti face si mie ceva cum este pe acest scirocco...ma refer doar la culori...vreau sa-mi colantez masina si imi place tare mult modelul de pe scrirocco si as vrea sa vad cum da pe Pro_ul meu. Alb mat, negru mat si dunga rosie + oglinzile negre si o dunga rosie tot subtire pe mijloc orizontala. + textul fankia.ro(fontul care il decideti voi...dar sa se vada) pe diagonala din spate lateral spre praguri pana pe usa. si buza de la jante alba! Cu respect Scraachu' P.S. - putem vorbii si pe mess daca vreti ;) ID: scraachmyback |
1 Attachment(s)
Poftim.
|
arata misto ;) voi ce ziceti ?
Sa o mai vad si din lateral...dar cred k iese supertare! Mersi denees ;):peace: |
1 Attachment(s)
Uite si lateralul.
|
ai uitat sa faci partea de la geamuri in sus cu negru si dunga aia rosie gen cum e pe scirocco ;)
|
1 Attachment(s)
Facuta in graba:arrow:
|
1 Attachment(s)
Sper sa fie ok acum.
|
1 Attachment(s)
sall baieti , imi puteti face si mie nova mea din fata va rog mult data trecuta v-am dat din spate ;) akm as vrea din fata dak se poate cum stiti voi mai misto
|
Va multumesc denees si Norbertinio mi-am format o idee o sa revin cu poze reale ;) Bafta si faceti o treaba excelenta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning