![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Aveti niste masini foarte frumoase baieti.Felicitari tuturor
Azi am dat si eu plafoniera jos si cu scaunele si bancheta spate. |
1 Attachment(s)
Krypton - multam ... si a ta .. va arata cand o repari:lol: cat ai dat pe ea?
Darius - atunci deabia le facusem ... arata super bine bmw`ul:shock: Plesa - :shock: .. cool KidForDrift - ma bucur ca iti sunt de folos :lol: ... mai adu si tu clienti la vopsit ... cred ca pana la urma deschid vopsitorie :lol: ... glumesc ... arata bine ViorelP - arata bine .. dar de ce e capota portocalie?:D Cristy - ce modificari ii aduci ? :D Doar o Poza ... sa va atrag putin atentia :-) Attachment 2591574 |
1 Attachment(s)
Am pus capota,grila si spoiler !Far inca nu am gasit..Attachment 2591612
|
@Tomas: eh, capota o sa intre intr-o combinatie cu altceva.O sa fie o mica surpriza.E stil stance.Sper sa iasa bine ce mi-am propus.
Am montat turbo, am probleme cu montarea intercoolerului, am montat geamurile si scaunul pasager.Acum ma uitam pe net de un kit suspensie sport si de frane.Bodykit-ul inca e in lucru, poze putin mai tarziu. Jantele sunt belea.Evacuarea e ...pentru gratar cred. |
Fresh News: Aveo-ul coboara la 4000 euro urgent!
|
2 Attachment(s)
Vreau sa va invit pe toti la inaugurarea pistei noastre de drift!
Aceasta v-a avea loc weekend-ul acesta la Targu Mures,am pregatit o remorca de cauciucuri de toate marimile,muzica,mititei,bere.tot ce trebuie pt un spectacol minunat! (pun si harta pt cei care vor sa se distreze) Noutati:e36 -Kit M:300e -Am pus niste jante care le-am gasit in austria cand am fost dupa gume! -La inaugurare o sa va prezint si noul look by R.Equinox! |
4 Attachment(s)
VAND Fiat 128 1.5 Super Europa. ~24.000 km REALI , benzina, cutie manuala. MOTOR SI INTERIOR CA NOI.
~4800 e |
@jurec: prezent la inaugurare :D.Poate termin si eu masina pana atunci sa ne putem distra frumos.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutarii dragi colegi de ieri dimineata pana aseara am tot demontat la mitsubishi bara fata,spate,aripi,capota si astazi am demontat farurile si stopurile.Masina in momentul de fata este in garaj la modificari in seara asta am putut da comanda de aripi evazate body kit farurii noi si stopuri noi si o suspensie mai joasa :D...Maine ii voi demonta si interiorul si tot ce mai este din masina pana va ramanea goala pusca :lol:
Dorin3196-Bafta la vanzare :D jurec10-Jurec deci sunt bine venit si eu cu 2 masini de ale mele :D este vb de urs si de scion :twisted: si asa orikm trea sa plec pentru putin din afara bucurestiu-lui :))) ViorelP-MMM gratar :))) cretu_bs-Bafta cu cautarea farului :) Tomas_SlrR-Mama :shock: pi2da daca vrei sa o faci asa chiar iti spun ca arata genial :D cristy_dacia-Presupun ca vrei sa le speli sau ceva de genu :D KidForDrift-Cat de frumos poate sa fie ursu tau :D DariusAlexandru-A iesit frumoasa pisica,ce ai mai vrea sa ii faci :) Tis-ul-Multumesc frumos man :) bafta si tie cu proiectele :D |
1 Attachment(s)
salut, sunt foarte fericit!! n-am mai postat de aproximativ o saptamana-aproape doua.. pentru ca am avut treaba cu supra. :D din pacate pentru a reusi sa-l termin la timp pentru inaugurarea pistei lui jurec si a lui ionut.alex. masina a fost terminata azi la ora 7,baietii lucrand toata noaptea pentru a putea ca eu sa plec diseara spre ei, si le multumesc mult :X .masina nu e vopsita,ci doar foliata pentru ca o sa pun diferite logo-uri/stickere pe ea si am zis sa nu-i stric vopseaua. am facut doar o poza dar voi pune mai multe diseara cand voi ajunge la targu mures
jurec10: sper ca nu-i o problema daca vin din seara asta :lol: dms: bafta cu evo tomas: nu-mi place toba boso :lol: darius: arata foarte bine :shock: |
4 Attachment(s)
GMC-ul a fost vopsit(700lei). A primit si "carlig de remorcare"(1200 lei)
am cumparat si remorcuta pe care am inmatruculat-o, acum astept ceva etape de drag:lol: Cand ma duceam la atelier dupa GMC m-a oprit politia.. am dat acte alea alea.. se uita gaboru mai atent la masina, se uita si in talon, la care zice 500 lei amenda pentru elemente grafice. M-am enervat m-am dat jos si le-am dezlipit, am scapat de amenda. in schimb cand m-am uitat la ea cand am ajuns la atelier imi venea da ma dau cu capu de asfalt unde au fost stickerele era negru.. Noroc ca baietii de acolo se ocupa si de colantari si aveau o substanta care sa curete urmele alea de adeziv care raman dupa ce dezlipesti stickerul(50 lei) In concluzie in 2 zile s-a dus dracu salariu |
7 Attachment(s)
Salutare tuturor.Am montat turbo-ul, ieri am fost si am luat o toba originala pentru 200sx si am luat si un muffler japan style.Am terminat de montat si parbrizul.Astazi am fost si am luat un kit suspensie pentru drift de la H&R.De montat le montez dupa ce iau si jantele ca sa nu umblu de 10000 de ori la suspensie.Am terminat si bara.Pana nu termin tot kit-ul nu vopsesc nimic pentru ca nu stiu cum va arata masina pentru drift.Si am facut rost si de o siguranta pentru capota :P.
Ce parere aveti de jantele astea din poza?Mie imi plac la nebunie. |
2 Attachment(s)
Ma scuzati enorm de mult ca nu am mai postat,si ca nu raspund nici de data asta,am avut cateva probleme personale de rezolvat.Oricum,Evo,a primit Twin-ul promis,la fel ca si numerele.Deocamdata o las moale pentru ca am inca un proiect in minte!Ma scuzati inca odata,sunt nitel pe fuga dar pana diseara sper sa revin cu raspuns pentru toti!(Jurec ,urca harta te rog,o sa o testez nitel:))Si poate vin la show,cat e intrarea?Dar locu la expozitie?
|
Darius-Mersi ;) frumos pisi tau :))
Plesa-puternic cotetu :)) kid-oo frumos ursuletu Viorel-bft cu ea xD Tomas- am dat 1200 pe ea xd Cei cu toba aia :O ? Jurec-Vin si eu cu pisica ;) Trage bine al meu 2.8 xD am suspensie noua Dorin-Jante AC Schnitzer pe Fiat =] interesant xD Dar cam scump fiatu CristiMegane-Arata bine ma Plesa-Imi plac amundoua sunt frumoase ;) Viorel-Sunt frumoase xD Poze cu pisica terminata mai tarziu ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning