![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Schimb faruri cu lupa golf 4 r32 style black fara angel eyes sau alte prostii cu faruri originale valeo sau hella , neaparat sa aiba si proiectoare . Cine este interesat pm !
|
cine ma ia si pe mine pan la ERA maine ? (motive tehnice la golf)
|
tio cazut motorul
|
My first number * IS 21 DOG - Renault Twingo
Second * IS 12 DOG - Opel Astra Abia astept :D |
Salut baieti, m-ar interesa 3 bonuri remat, ma poate ajuta cineva?
|
Quote:
|
Bag ceva in politia din pacurari....aveam 60 la ora .. si abis aveam 65 .cu cat trebuie sa circuli prin oras maxim ? nu cu 60 ?..futule neamu in gura...nu s a prezentat nimik ... nici procesul verbal nu a vrut sa mi l arate..dupa ce am refuzat sa il semnez....dar am aflat totusi Agent Picu si Agent Tanase...nuhstyu care din ei mi a scris procesul verbal dar e foarte impertient domnu si fara bun simt...ce e de facu?
|
In oras cu 50, doar pe unele bulevarde cu 60 si nu-mi amintesc ca pe Pacurari sa fie un semn de genul asta.
Daca limita este de 60, poti contesta amenda foarte simplu, fiecare aparat radar are o marja de eroare, cel fix parca de 3 km si cel mobil parca 5 km. |
Quote:
|
Stii prost, daca politistul vrea sa te traga pe dreapta pentru 10 kilometri peste limita legala, te trage, depinde cum i se scoala lui. Nu scrie nicaieri ca poti depasi limita cu 9.9 kilometri, dar poti contesta amenda daca ai depasit cu mai putin de atat.
In general nici un politist nu-i asa de sucit sa te opreasca pentru 9 10 kilometri peste, doar daca are ceva cu tine. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning