![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Inca o lucrare :D.
|
Dacia Coupe
2 Attachment(s)
|
Interesant concept-ul. Mi se pare ca dadeau mai bine alte faruri putin mai mari cu o alta forma. Albastrul reflectat pe parbriz si pe geamuri, e prea accentuat, zic eu.
Sper sa nu supar pe nimeni ca mi-am dat cu parerea. |
pikone..incearca sa nu mai faci masinile asa saturate. daca tot brushezi,brusheaza niste lumina cu alb pe ici pe colo .o sa dea mai bine ;)
|
Quote:
aici e un video https://www.youtube.com/watch?v=rwXLMDZMwGM |
2 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
Dacia Logan 2 usi
Salutare
Nu stiu dak postez bine , in fine , am modificat si eu un logan traditional si am nevoie de niste pareri cat de buna ar fii lucrarea ceva comentarii in legatura cu ea unde as mai avea de lucrat (sunt constient k nu e buna) dar imi place sa lucrez in timpul liber si incerc sa o fac cat mai bine : http://postimage.org/image/4z9n76n8/ |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
fain loganu' :D nu-mi dai si mie background-ul??
VW Golf V :arrow: |
Quote:
I`m just saying. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
O dacia solentza de la mine :
|
2 Attachment(s)
Mai vin cu una. Ce parere aveti ?
|
cea mai buna lucrare a ta....
|
2 Attachment(s)
O lucrare dupa o lunga pauza..
|
foarte frumoasa lucrarea felicitari
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mersi frumos, de aprecieri. |
2 Attachment(s)
Bmw m3 :arrow:
|
@evo-do .. a inviaaat din morti.. :)) e tare masina , think pink :oops: :lol: ;)
@cs28katy .frumos bmw ;) |
Conturul la geamuri lai facut un pic cam colturos , din punctul meu de vedere nu ii sta chiar asa de bine cu bara de Supra , iar umbra e total aiurea mai ales in fata e drepta la un moment data ... Mai exerseaza :)
|
2 Attachment(s)
Bine Gutuie, o sa fiu mai atent pe viitor!
Audi :arrow: |
Hmmm , pe langa Bmw la asta ai mai multe greseli :-? In primul rand ti'a iesit pixelata masina in special lataralul , la bara fata e ciudata partea de jos + ca sta aiurea in background cu toate ca e parca prea mare pentru el , de umbra nu mai zic ca in partea fata e vai :weirdface... Incearca sa stai mai mult la o lucrare ,sa fi atent la fiecare detaliu, nu sa o faci de dragu de a tuna !
Cu stima ! :) |
Cat de vai poate fi umbra in partea din fata ? :rolleyes2 Exact asa era si in background-ul original dupa ce am lasat-o. N-am experienta necesara sa fac umbra din cap ci o fac dupa original ...
|
Pai da dar la tine in partea stanga e bine si in partea dreapta e total aiurea , umbra era altfel la ceea de pe care te-ai luat deoarece presupun ca era alta distanta intre bara si asfalt ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
subaru.....:D
|
2 Attachment(s)
Pai umbra normal ca o refac dar dupa original.
Inca ceva de la mine :arrow:. La asta chiar am stat ceva mai mult si nu cred ca mai are asa de multe greseli ca lucrarile din urma... Geamurile nu stiu daca le-am facut bine cu reflexele acelea :???:. |
Jantele sunt blurate iar aia fata e si putin ovala.Geamurile au iesit bine doar ca e prea definita diferenta intre negru si norii aia, trebuia un pic mai stearsa trecerea de la una la alta.
|
Ms @cannonball, data viitoare incerc sa fac asa.
|
2 Attachment(s)
Dupa o lunga pauza ... :arrow:
|
La mine pe monitor se vede diferenta intre cauciucul original si cel pus de tine, ai copiat janta cu o parte din cauciuc si se vede urat.
|
Monitorul meu are luminozitatea mai mica . :sad:
|
2 Attachment(s)
Dupa o lunga pauza, m-am gandit sa-i modific un pic Golf-ul unui prieten. :)
Modificari: - Suspensie, Jante RH ZW3, Grila fara semn cu 2 faruri, bandou lateral scos, manere scoase, stopuri in 2 culori, folie, scos prag, astupat semnalizari bara, scos numar fata. :) Foto: Rares CRM Virtual Tuning: Rares CRM |
2 Attachment(s)
si eu cu o ibiza '96 dupa o pauza de aproape un an.....pareri?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Peugeot 206.
|
frumoasa lucrare, cred ca ai stat o gramada la ea...da` nu prea vad rostu esapamentului in geam, si admisia aia pt ce`i acolo daca motoru e in fata? :)) oricum, frumoasa lucrare, felicitari si bine ai venit pe forum!
|
2 Attachment(s)
Mazda :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning