![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
8 Attachment(s)
toyota avensis :D astept commentari:D
|
Maryus_x90 jantele alea is mai late...cauciucurile de la lada nu se ptrivesc....:(:(
|
Baieti un patch cu dacie exista???? ca as vrea fff mult sa tunez una:) dati-mi un link daca e
|
1 Attachment(s)
CrZ :!::!::!::peace:
|
haha tare ;) :D
|
1 Attachment(s)
:arrow: R32 restu pozelor maine :!:
|
Maryus ce nu t apuci de-un Peogeot 406 Coupe? ar fii interesant ;))
|
Acum cine mai lucreaza la Bmw e30???ca sa abadonat de mult timp...
|
@CraZzy_K1D-setarile din placa video sunt f bine :D....iti mai trebuie un ENB bun si e perfect :D ...si apropo foarte tare faza cu scrisuu :lol
@Loren-atunci cautati cauciuri ca nush..... @Dacia Sport BR 10 TCM-daca ai fi urmarit si tu topicu putin de tot vedeai ca Dacia logan lucreaza Sergiu la ea si Dacia Sport am inceput eu, din pacate eu nush cand termin deoarece nu am prea mult timp sa imi dedic SLRR-ului @Robicutz -urasc Peugeot.....asa ca..... @dony ddc -proiectul ala e abandonat de mult timp...Roli de pe GSM lucra la el..da cum s-a lasat de modat slrr numai lucreaza nimeni la el :D |
4 Attachment(s)
Car: Nissan Skyline R34 GTR
Engine: Nissan RB26DETT Suspensions: Blistein Adjustable 7.0" inches Paintjob: by Maryus_x90 |
Maryus de pe ce site zici tu ca`i cel mai bun ENB? Care propui tu?
|
@Maryus_x90 esti fenomenal nenea :shock: superb pj-ul, speechless :rockon:
|
Quote:
|
UAAUUU:yikes: super pj maryus :) vreau si eu un m3 k il descarc si nu imi mai merge jocul se inchide:|
|
@Robicutz-enb gasesti pe :: http://enbseries.gtamaps.net/download_en.htm si de aici luati si voi majoritate si vedeti care e mai bun pt pc tau..cel mai bun dupa mine este Richard Bruns Rally ENB si Flatout 2..celelalte nu le-am incercat :D ..eu acum am ala de la Richard editat pt PC meu :)
@Cypos, @FesnicIlie, @CraZzy_K1D- va multumesc pt complimente :)...cat despre M3 verifica daca este pt versiunea ta :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning