![]() |
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Cornele,eu zic cu capul sa te razgandesti,dupa cate al cunosc pe al tau nu stiu daca la ora actuala gasesti unul mai bun
|
Quote:
|
Tema cu motoarele Lada este foarte vasta si se intinde pe o perioada foarte lunga mai bine de 30 de ani.Tu ai dreptate cand spui ca san foarte fiabile,dar mai spui inca un lucru interesant tu ai redus perfomantza to din motive de fiabilitate si aici este punctul nevralgic cu piese originale Lada nu tine motorul 8000-8500ture si 160CP,cat are la ora actuala motorul montat pe Easterul M90 a lui Nils Holger Wilms,care a castigat in 2014 clasamentul HAIGO formula Mondial 1600ccm
anul trecut2014 au fost la start: 9 Estonia 25 3 Estonia21 5 MT77 4 MTX 1 ML 89 Opit 1M90 Wilms pentru sezonul 2015 sau anuntat 12 masini din Letonia Riga despre M90 a lui Wilms am sa revin cu detalii,are ceva legatura cu motorul meu din89,90 |
Quote:
am uitat ca sunt batran :)) ....154 CP iam scos cu DCOE de imprumut pt teste hehehheee !!! |
1 Attachment(s)
si ptr ca se apropie coasta de la RASNOV !
Rasnov 2009 - Horatiu Ionescu Cristea |
Quote:
Asta de la Rasnov e Valea Cetatii de pe vremea noastra a bosorogilor ? |
Quote:
https://youtu.be/191HUOvG5mY |
Da, Rasnov = Valea Cetatii. Startul sigur s-a mutat mai sus pe linia dreapta, sosirea nu stiu unde a fost pe vremuri, insa oricum nu se pot compara timpii.
P.S. savantii fras au incadrat atunci Osella la grupa H!!! |
Cornele,tu ai amintit piesele care erau intradevar bune,bloc,biele,vilbrochen,chiulasa cred ca trebuie sa la luam pe rand
motor Lada 1300 asa cum a fost la inceput,cum a fost al tau cu piese usurate,raport e compresie 1:10 culbutori modificati,chiulasa un pic prelucrata,supape originale era normal ca nu se intampla la motor mare lucru.Problemele incepeau mai tarziu,cand voiai sa scoti tot mai mult si conform regulamentului trebuiau folosite piesele originale,este vorba in primul rand de pistoane si biele,Nemtii au respectat regulamentul dar au avut mari probleme cu fiabilitatea,rusii nu sau prea sinchisit de regulament,dupa cum bine stii,au folosit biele special construite de ei si pistoane Mahle si multe,multe altele |
Quote:
|
Quote:
|
Cornele,in video este "criminala" dar Hora nu se supara ,in mod normal nu ai nici o sansa fata de Lola masina este grupa C are un motor de 370CP ,BMW 6 cil.S50/B30 derivat dintrun M§ E36 cu modificari minore eact cum la avut si Stenger in ultimii ani,cutie secventiala manuala,5 trepte dar masina cantareate goala peste 600kg,asa ca ????
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Si nu ma pot abtine sa revin cu 2 poze chiar daca ma repet..sunt poze de suflet care ne aduc in fata frumusetea anilor de atunci... SI LA MULTI ANI PT GHEORGHE SI GHEORGHITE !!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning