![]() |
Re: Chat
Instalez Igo, Sygic, Mio pe diferite gadgeturi, detalii pe PM.
|
cam mort Clujul pe 4t. Stie careva un atv >150cc de vanzare? Doar bune, exclus chinezesti
|
PFA Sergiu Colcer va ofera :
-Transport marfa cu bascula de 3,5 tone -Tractari auto pe platforma -Transport persoane Se poate emite factura (program non stop) 0748 46 79 38 Sergiu Colcer 0744 19 38 68 |
Nu prea se cade sa pun aici, dar sunt intr-un impas foarte mare.
https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...ml#post4883288 Multumesc, si scuzati-ma de off-topic |
Quote:
|
am avut impreuna cu fosta prietena 5. Le-am impartit de-a lungul timpului si mai am asta si bataia de cap... si pe asta tre s-o vand ca sunt dator cu bani si n-am de unde sa-i scot si se apropie termenul...
|
Quote:
treci tu si peste asta. |
cunoaste Cineva prin Cluj.. Un Dulgher..care stie sa repare Usi de lemn?! Sau Nu aveti cumva prin scara vre-un vecin bun la toate.. care m-ar putea ajuta...?! imi trebuie un nr de telefon mersi fain :D
|
Se poate urca de la Turda pe autostrada spre Gilau?sau doar de la Campia?
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi poate da cineva niste poze cu audi s3 de prin 2000 modificate? In detaliu sau video-uri? Mersi
|
Un magazin in Cluj , unde gasesc curele de variator ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce fel de adeziv imi recomandati pentru a lipi o bucata de plastic de tabla usii de la masina? Practic partea de jos a usii este acoperita cu un ornament de plastic care s-a desprins, iar acele plastice ce o tin nu mai stau ca lumea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning