![]() |
Re: Chat
pana se elucideaza cazul eu mi-am facut rovigneta pe un an cu 130 ron si circul linistit fara urma de stres. ;)
|
Quote:
|
despre taxa aia tampita auto vorbiti? Daca da, pe cine ai intrebat?:D Erau in cunostinta de cauza?
|
Doi "bisnitari":lol:.Nu mai intreb ca deja toate variantele posibile le-am auzit.Astept sa raspunda cineva care chiar e in tema cu toata treaba si stie ce vorbeste...zvonuri sunt deja destule.
|
Quote:
|
Quote:
masina mea a fost adusa in tara in 2006, inmatriculata in 2006 pe BT Leasing, in 2008 pe SC X SRL, utilizatorul autovehiculului pe perioada leasingului, si la o luna distanta, tot in 2008 am trecut-o pe numele meu. Din cate stiu eu nu cred ca s-a platit taxa de 'prima inmatriculare' sau 'poluare', cum s-o fi numind. Eu daca vand masina mai trebuie sa platesc taxa aia? sau cumparatorul... Ca si asta mi-e neclar... vanzatorul trebuie sa plateasca sau cumparatorul? |
Dar o intrat in vigoare noua lege de impozitare? cea cu 2007, deja nu mai stiu ce sa cred unu zice ca din 30 altu din ... cineva care stie concret, o fost publicata in monitorul oficial?
|
nu-mi spune ca se modifica iarasi si impozitele :| 9scuze daca suna stupid ceea ce intreb, nu sunt in tara din toamna)
|
Quote:
Quote:
|
Un service deschis sambata si duminica pana mai tziu stiti careva??
as vrea sa verific o masina(focus 2) si nu prea cunosc prin cluj . ms anticipat |
am si eu o nelamurire de 2 zile tot ma cert cu tata pt taxa asta de poluare.. de ex daca imi iau un golf 3 care a fost adusa in tara in 2008 si inmatriculata atunci trebuie sa platesc taxa de poluare care acuma o intrat in vigoare sau nu ? :D
|
Daca a intrat in 2008 in tara, in mod normal a fost platita taxa de poluare, deci nu trebuie sa achiti taxa.
|
in 2009 in vara o intrat in tara si atunci o fost inmatriculata
|
Quote:
|
Daca a fost in 2009 inmatriculata in teorie a fost platita, ideal ar fi sa iti dea dovada ca a fost platita.
In schimb daca a dat in judecata statul pentru taxa si a castigat, noul proprietar va trebui sa o plateasca din nou. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning