![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
apropo varianta mea .... astept comentari si recunosc body kitu nu e prea reusit pe ca e prima data cand fac asa aripile :D eu zic ca o iesit binisor pt inceput :)
|
farul din spoiler e prea mare,carbonul este ireal,la fel si vynylul,iar roata fata parca e putin stramba
in schimb imi plac farurile,inceraca sa le faci un relief in masina,ca sa para mai reale,designul ca idee e destul de bun,executia lasa de dorit |
2 Attachment(s)
Bagati si la asta ecva cometarii;)
stiu ac are unele parti intunecate............alea ma enerveaza si pe mine:lol: |
arata k si cum e facuta in paint aproape ... roata spate ai uitat sa o scoti in lateral
|
2 Attachment(s)
Comentatiiii Crec Ca E Bne :D :D :D
|
trebuia sa o cobori makr un pic ... spoilerul si pragu sunt alta nuanta de rosu dekt masina ... si blurry ... intercooler-ul e plat ...
|
e plata nu are nici un pic de relief,si la roata din dreapta daca spoilerul e mai jos trebuia sa acopere o parte din ea,oricum principalul defect e culoaarea nu e aceesi cu a masinii
|
ba frate da mor cand va aud ca ziceti "am facut si io una..mai /simpluta/" sau "am facut si eu una mie imi place voi ce ziceti"...aici puneti masinile care vi le comenteze cei care sunt competenti si ca sa corectati greselile...;) bafta
|
1 Attachment(s)
Whats wrong with it? :D
|
janata fata plata...si park prea ovala ... spoiler nepotrvit pt masina asta... la fel si aersirile din aripa ...
|
2 Attachment(s)
plictiseala ...
|
night devil ..frumos lucrat ..nu vad greseli..bravo
;) |
Quote:
in rest ...f frumoasa ...bv ! |
Quote:
|
e frumosa "dracule"(e o gluma sper sa nu te superi ) dar ai cateva mici greseli
vinilurile de pe geam arata ieftin,scaunul pasagerului e prea lat,si oglinda nu prea merge cu stilul masinii. e ciudata rau luneta ,urca interiorul intr-o parte in schimb raota spate carbonul si vopseaua fac toti banii e misto iar daca zici ca ai facut-o la plictiseala greselile pot fi trecute cu vederea |
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning