![]() |
Re: Club TICO
3 Attachment(s)
Quote:
|
Dacă are cineva o janta pe 12 (preferabil cu cauciuc) sunt interesat să o cumpăr.
Poate să fie și strāmbă că īmi trebuie ca rezervă. Aștept oferte (rezonabile) pe pm. O zi bună! :) |
Cu ce solutie curat carburatorul , si cum ? multumesc!
|
Quote:
Nu trimit prin posta, curier sau altfel. Janta este indoita, dar nu foarte rau, merge indreptata, iar cauciucul este o coptura. |
Salutare tuturor posesorilor de tico.Am condus si eu unu care mi-a lasat o impresit buna.Am o intrebare se mai gasesc piese la ele ca multi imi spun ca nu.
|
Quote:
|
Piese ce tineau de aprindere/alternator s.a.m.d.
|
Nu mai gasesti internele delcoului, sau se gasesc mai greu, in rest eu am gasit tot pt aprindere. Si pt alternator la fel, se gasesc
|
Daca e cum spui tu si restu posesorilor de tico,trag spre a achizitiona si eu o gargarita doar pentru oras ca tot consuma putin.
|
Quote:
|
Quote:
|
salut!Ce producador de discuri si placute de frana recomandati de calitate medie si sa nu fie foarte scump ca cele pe care le am nu au mai mult de 15000 de km si deja s-au ovalizat in conditiile in care folosesc foarte finut frana?Ms1
|
ai grija ce cumperi...nu mai repet povestea, dar eu am cumparat gata ovalizate
|
ce producator?chinezesti?
|
o cutie crem, pe care scria ceva de koreea, dar pe buza discului era stantat made in china
si am mai si dat vreo 80 de lei pe unul... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning