![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Scoti 9-10 si cand vine vorba de rafinament, sunet, placerea de a conduce?
Dar daca te-ai duce iarna zilnic 10km dus 10 intors la serviciu? Consumul pus langa specificatiile motorului pe benzina este echivalent cu puterea litrica pusa langa motorul diesel. Ti-ai luat motorul ala cu sunet,putere litrica si rafinament si moneda pe bord, nu te mai gandesti la consum.Ca de aia e forum de tuning. E plin de printi arabi care fac naveta cu v8-u.Consumul mic e pentru astia cu cacati la cap, sau cum a zis omul ala. Anacondu, nu ai gasit pe youtube test cu moneda facut si la automobilele Tesla? Sau la alea se face cu firul de par pus in picioare? |
Una peste alta motorul diesel e zgomotos , scoate fum , pute a motorina cand alimentezi, te murdaresti pe maini de pe pompa, iarna faci drumurile alea scurte pana la servici in frig total ca dieselu se incalzeste .... mai incolo putin...
Daca unii accepta compromisurile astea pentru cativa litrii de carburant in - la 100 km este optiunea lor. Din partea mea pot sa alerge si la formula 1 cu 1.4TDI doar e pacat ca proprietarii de asa ceva nu o ard normal.Macar unu sa vina sa zica ... da frate e nasol cu dieselu da aia e consuma putin, e saracie, foame mare mergem si noi cu ce putem si sambata mai ardem si o guma la semafor asa pe consum mai redus. Nuuuuu ... dieselu e fantastic si mergem cu el ca ne place ... JET .... ca toti fantasmati la V8 biturbo pe etanol ! In concluzie sa va stapaniti sanatosi tractorasele si sa va bucurati de ele ... una peste alta scarba care o am fata de adunatura asta de suflete pierdute numita popor Roman se adanceste pe zi ce trece ... si acest nou val de pasionati care a invadat netul si strazile este un factor ce contribuie si el la starea mea de greata ! Sa fiti sanatosi ! P.S. Eu sunt un amarat care nu am ifone5 sau tzoale scumpe pe mine ... o ard asa om aproape normal si ce credeti merg daily driver cu Passat Vr6 ... si merg ceva ... |
Eu zic ca sunt bune ambele si sa nu va mai contrati atat.
Trebuie sa sti exact de ce ai nevoie sau iei din ambele macar cate una. Eu mai mult gasesc plusuri la fiecare decat minusuri. Oricum cea mai buna masina e cea pe care o ai.:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da,merge cu 3 km mai tare decat un motor de 1.8 T din anii 2000 dar cum Opel e Opel nu putem garanta nici aia 228 km/h (240) . Nu e prea cool motorul asta de 3.0 diesel generatie euro 5 nu ? :) |
Quote:
|
asa e.. nu e bun dieselu.. e tractor, scoate fum.. miroase.. dar cand plecati la mare va combinati sa mergeti cu ala care are diesel, sa iesiti mai ieftin, ca domnule.. benzinarele sunt sa iesiti la o tura de 20 km in week-end.
Mi-as lua benzina doar turbo.. sau aspirat peste 3000 cmc, dar deja te imprietenesti grav cu astia din peco, si nici nu suntem in SUA sau UAE, asa ca pana atunci - diesel maxim 2000cmc. |
Quote:
|
:D:D:D:D:D:D deci nici pana la ora asta nu ai reusit sa aflii ce putere are masina mea,normal daca nu ai condus nici una...:D:D:D
ba baiatule hai sa terminam cu certurile astea pentru ca in primul rand nu arata decat ca tu habar nu ai despre ce masini vorbesti,in al doilea rand am poluat topicul asta de l-am rupt....... cand o sa ai onoarea sa te urci macar in una din masinile pe care le detin eu,atunci sa te apuci sa vorbesti pana atunci uita-te pe net cum arata si cum merg.... oricum am ramas dator sa iti demonstrez ca nu iau bataie de la nici un logan/sandero 1.6 8 valve sau 1.6 16 valve....ce sa faci vremea...ploua in bucuresti....si cand iti voi arata va fi minim un coleg de pe acest forum cu care nu ma cunosc,dar omul a spus ca vine mi-a lasat si nr in privat si il voi chema sa iti confirme ca aberezi.... |
Quote:
Cat de consum si performnate, chiar ingrop multe masini cu 535d (absolut stoc) si pot sa merg cu 200 km/h cu 10.5 consum, sau pot sa merg cu 130 km/h cu 7.5 consum sau pot sa merg si cu 255 km/h (limitat electronic) cu 14.7% consum, valori de consum net superioare unui benzinar. Dezavantaje inca nu i-am gasit. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning