![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Vorbiti corect romaneste, fara k,sh,tz,etc. Cine nu respecta regula are warn !
|
Hahahahaha pagina 400 !!! deschideti sampania :lol:
|
Quote:
|
@Mikidude-tot mai tre ceva la grafica ta :-?
..dar frumos PJ.. @CraZzy_K1D-la modul cum arata ini nici un caz nu este Hot Rod @Robicutz-arata bine...niste grafica mai buna si era perfect :D @mirelutz-pozele facute in joc se sallveaza in screenshots in format .tga iti trebuie dds converter sau photoshop ca sa le faci jpeg sau png @dony ddc-grafica ta lasa de dorit...precum si masina |
@Robicutz-arata bine...niste grafica mai buna si era perfect :D
Nu stiu dc dar cand fac poza se vede bine, cand o fac JPEG mi se strica imaginea... |
salveazo PNG..si cu ce faci poze ??
|
maryus ma poti ajuta ?: uite fac poze pe f12 si pe print screen ... se salveaza pozele da nush cum sa intru in ele cu ce program ca nu pot ....daca poti sa ma ajuti as fi mare recunoscator:D
|
Quote:
|
SALUT!
Am revenit (sper) dupa o lunga pauza, in care inspiratia ma cam lasat balta. In perioada aceasta de absenta, am fost nevoit sa ma ocup si de anumite proiecte din viata mea, care le-am inceput, dar nu le-am mai terminat. Trecand cu brio peste orice "obstacol" ma bucur ca am revenit, si sper sa ne intelegem... :) O singura rugaminte ... imi poate da cineva un link, sau niste explicatii de unde as putea sa instalez jocul, si cum? si care este cea mai buna versiune? Multumesc anticipat, o zi buna tuturor ! |
@CrazyEyes-numai stii sa instalezi jocu? ;)...iti trebuie versiunea 2.0(jocul original) pe urma bagi 221 Patch - MWM Patch LE2MWM Patch..jocul SLRR original 2.0 il iei de pe un torrent si patchurile le gasesti la semnatura mea..dai click pe ele :)
aaa..si Welcome Back ! |
Mai...am o mare problema..am reinstalat jocu am pus 2.0.0 to 2.2.1--2.2.1 to MWM si LE2MWM si imi iese cand intru de ce o fi?:((((((
Si inca cevA am testat sa vad la care patch iese si iese la 2.2.1 to 2.2.1 MWM |
si la mn facea asa si nam mai bagat ultimu ala dupa Patch MWM de la maryus
|
400 de paginii :D
Welcome back CrazyEyes |
imi da si mie cineva scaunele de la bride?
|
Da frate am cautat pe gom..si nu am gasit dati-mi si mie ceva pentru grafica mai buna....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning